Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Gezond van kop tot teenvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €23.29. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Gezond van kop tot teen

Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789493042124 | 368 pagina's

Nienke Gottenbos, Juglen Zwaan - 9789493042124

 

Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789493042124 | 368 pagina's

LAAT JE LIJF (WEER) ALS EEN GOED GEOLIEDE MACHINE WERKEN!
In dit boek vind je:
- Zo zit je lijf in elkaar - uitleg over alle 11 lichaamssystemen
- Heldere uitleg - over gezondheid en ziekte
- Lekker praktisch - adviezen, tips & tricks van 15 experts en specialisten
- Zelf aan de slag - voeding, beweging en leefstijl
- Smakelijke recepten - eet je lijf gezond!
Ons lijf bestaat uit miljoenen verbindingen en netwerkjes. Samen zorgen zij ervoor dat ons hart klopt, dat we kunnen ademhalen, bewegen, denken, voortplanten, ontspannen en slapen. Zodra alle radertjes van deze systemen goed in elkaar grijpen, is ons lijf een geoliede machine.
Er bestaan talloze boeken over de verschillende systemen in ons lijf. Een boek over de darmen, een boek over het brein, over hormonen en het hart- en vaatstelsel. Maar ons lijf bestaat niet uit losse puzzelstukken. Het is een alles-in-een pakket van systemen. Elk systeem kent zijn gebreken. Soms aangeboren, maar vaak beïnvloed door onze leefstijl. En pas als alle systemen goed met elkaar samenwerken en overleggen, kan ons lijf optimaal functioneren.
In dit boek geven experts hun tips en tricks om elk systeem gezond te houden. Zij leggen je stap voor stap uit hoe elk lichamelijk systeem precies werkt, welke aandoeningen vaak voorkomen en hoe je elk systeem zelf een handje kunt helpen door middel van voeding, beweging en leefstijl. Met heerlijke recepten van Pascale Naessens en supplementenadviezen van Juglen Zwaan. Zo ben je straks fit en gezond van Kop tot Teen!
//
Over de auteurs:
- Nienke Gottenbos (1982) blogt als De Groene Vrouw over voeding, darmflora en leefstijl. Als darmfloratherapeut en "eigenwijs voedingskundige' heeft zij kennis en jarenlange ervaring opgebouwd in de behandeling van darmklachten. Maar voorkomen is beter dan genezen! Haar motto: we hebben allemaal het recht te weten wat onze opties zijn. Bijvoorbeeld het verbeteren van je darmgezondheid door middel van voeding en leefstijl. Nienke schreef drie boeken: De Poepdokter – Gezond van mond tot kont, De Poepdokter – Bakt ze bruin en De Poepdokter Junior.
- Pascale Naessens (1969) is culinair auteur en keramiste. Zij is een lifestyle icoon en bekend van haar heerlijke, makkelijke, mooie en gezonde recepten. Pascale verkocht al meer dan 2 miljoen boeken en was de bestverkopende auteur in België in 2014, 2015, 2016 en 2018. Naast schrijven over voeding is Pascale een gerenommeerd keramiste. Zowel huisvrouwen als topchefs serveren hun gerechten inmiddels op schalen en borden ontworpen door Pascale.
- Ir. Ralph Moorman (1976) is afgestudeerd levensmiddelentechnoloog ofwel voedingsdeskundige die zich specialiseerde in de link tussen levensmiddelen (voeding) en gezondheid (hormonen/ anti-aging). Over deze onderwerpen schrijft hij blogs & boeken én geeft hij les. Het is zijn ambitie om mensen bewust te maken van de gevaren van een ongezonde leefstijl en hen praktische handvatten te geven om hun leefstijl positief te beïnvloeden.
- Juglen Zwaan (1982) is spreker en schrijver over voeding en gezondheid. Hij is een gepassioneerde voedingskundige met een onbedwingbare honger naar nieuwe inzichten. Schreef de boeken De supplementenwijzer, De voedingswijzer en De receptenwijzer. Juglen is inmiddels meer dan 8 jaar onderdeel van het radioprogramma gezondheidsnieuws en was vaste gast in het Tv-programma Wat eten we op SBS6. Studeerde Voeding & Gezondheid aan de Open Universiteit. Hij onderzoekt kritisch en combineert moderne wetenschap met eeuwenoude kennis. Juglen is een voorstander van puur natuur. Hij hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies.
- Met medewerking van de gast-auteurs/(medisch)specialisten: Barbara Havenith, Harry Wichers, Janneke Wittekoek, Jetske Ultee, Maarten Moen, Nathan Hutting, Pauline Dekker, Rogier Hoenders, Tjerk Feitsma, Wanda de Kanter, Yvonne van Stigt.

 

 Levertijd:   Uiterlijk 24 september in huis

Tweedehands: €23.29 (nieuw: €33.45) Besparing: 30 %
(Inclusief €1,99 servicekosten)

Gezond van kop tot teen Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789493042124 | 368 pagina's
TaalNederlands
BindwijzeHardcover
Druk1
Verschijningsdatummaart 2020
Afmetingen24,8 x 18 x 2,8 cm
Aantal pagina's368 pagina's
IllustratiesMet illustraties
AuteurNienke Gottenbos | Juglen Zwaan
Co-auteurJuglen Zwaan
RedacteurTirza van Hengstum-Louwe
UitgeverSplint Media B.V.
Gewicht1151 g
Verpakking breedte175 mm
Verpakking hoogte28 mm
Verpakking lengte248 mmLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst 

Ander aanbod

StaatVerkoperLevertijdPrijs
Nieuwbol.comOp voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis  Bestel voor €27.95  Voeg toe aan lijst 
NieuwParticulierUiterlijk 23 september in huis  Bestel voor €33.44  Voeg toe aan lijst 
NieuwParticulierUiterlijk 23 september in huis  Bestel voor €33.45  Voeg toe aan lijst 
Als nieuwParticulierUiterlijk 24 september in huis  Bestel voor €23.29  Voeg toe aan lijst 
Als nieuwParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €27.74  Voeg toe aan lijst 

Gerelateerde producten