Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. VIA werkboek 1F Uiterlijke verzorgingvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €0. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

VIA werkboek 1F Uiterlijke verzorging

Nederlands | Paperback | 9789490998134 | 17 februari 2011

Rieke Wynia, R. Wynia - 9789490998134

 

Nederlands | Paperback | 9789490998134 | 17 februari 2011

VIA is een competentiegerichte en sectorspecifi eke methode Nederlands voor het mbo. VIA is er op gericht alle taalvaardigheden binnen een betekenisvolle beroepscontext te oefenen en te toetsen. De methode doet dit door aan de hand van praktijksituaties aan de slag te gaan met de taalvaardigheden luisteren, lezen, schrijven, gesprekken voeren en spreken.

De methode VIA is opgebouwd uit drie hoofdonderdelen.
1. Het handboek. In het handboek van VIA kan de deelnemer alles terugvinden wat hij op het gebied van Nederlands en communicatie binnen de relevante beroepsvelden nodig heeft. Het handboek is helder ingedeeld en de uitgebreide index maakt het mogelijk een specifi ek onderwerp makkelijk terug te vinden.
2. De werkboeken. De werkboeken vormen het hart van de methode VIA. Zij zijn leidinggevend. Dit wil zeggen dat vanuit de werkboeken wordt verwezen naar het handboek en niet andersom. De werkboeken zijn gedifferentieerd naar sector en niveau, van onder 1F tot en met 3F.
3. Via de methodesite Studiemeter.nl: ViaStarttaal. Het derde onderdeel van VIA is het online programma ViaStarttaal. ViaStarttaal traint de basale taalvaardigheid van de deelnemer, dat wil zeggen: het onderdeel taalverzorging/taalbeschouwing zoals de Commissie Meijerink dat vastgesteld heeft.
De methode VIA is zo opgebouwd dat er zowel voor docenten als deelnemers veel keuzemogelijkheden zijn. Zo kan een docent in overleg met de deelnemer bepalen welke beroepsthema’s doorgewerkt moeten worden en op welk niveau de deelnemer begint met ViaStarttaal. In de handleiding vindt de docent suggesties voor het aanbieden van en variëren op de lesstof.

Als makers van VIA willen wij benadrukken dat het doorwerken van alle onderdelen garandeert dat alle taalvaardigheden worden getraind.

 

 Levertijd:  

-

VIA werkboek 1F Uiterlijke verzorging Nederlands | Paperback | 9789490998134 | 17 februari 2011
Taalnl
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum17 februari 2011
IllustratiesNee
HoofdauteurRieke Wynia
Tweede AuteurR. Wynia
HoofduitgeverijDeviant, Uitgeverij
Editie1
Gewicht941 g
Product breedte210 mm
Product hoogte22 mm
Product lengte297 mm
StudieboekJa
Verpakking breedte210 mm
Verpakking hoogte22 mm
Verpakking lengte297 mmLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst