Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Deel 2 rechtsbescherming tegen de overheid bestuursrechtvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €0. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Deel 2 rechtsbescherming tegen de overheid bestuursrecht

Nederlands | Paperback | 9789089746085

L.J.A. Damen, H.E. Broring - 9789089746085

 

Nederlands | Paperback | 9789089746085

Bestuursrecht 2 behandelt het systeem van de rechtsbescherming tegen de overheid in het algemeen, en tegen het bestuur in het bijzonder, en het bestuursprocesrecht. Beide delen kunnen los van elkaar worden gebruikt; tezamen vormen zij een studieboek voor het gehele algemene bestuursrecht. Bestuursrecht 2 bevat een aantal nieuwe stukken en is verder geheel geactualiseerd. Veel jurisprudentie, vooral over de rechterlijke toetsing, veel literatuur en alle wijzigingen in de Algemene wet bestuursrecht tot eind 2011 zijn verwerkt. Het is opvallend hoeveel er in de afgelopen drie jaar is veranderd. Wetsvoorstellen en voorontwerpen tot wijziging van de Algemene wet bestuursrecht worden behandeld voor zover zij in 2011 of 2012 waarschijnlijk geldend bestuursrecht zullen worden.
Het boek 'Bestuursrecht' bestaat uit twee delen. Het eerste deel, Bestuursrecht 1, behandelt de dragende beginselen, het systeem en de kernbegrippen van het bestuursrecht en in het bijzonder van de Algemene wet bestuursrecht, en verder de verdeling van bevoegdheden en rechten binnen het openbaar bestuur, de bevoegdheidsuitoefening en de handhaving door dat bestuur.

 

 Levertijd:  

-

Deel 2 rechtsbescherming tegen de overheid bestuursrecht Nederlands | Paperback | 9789089746085
Taalnl
BindwijzePaperback
IllustratiesNee
HoofdauteurL.J.A. Damen
Tweede AuteurH.E. Broring
HoofdredacteurA.T. Marseille
Tweede RedacteurH.D. Tolsma
HoofduitgeverijBoom Juridische uitgevers
Gewicht947 g
Product breedte166 mm
Product hoogte32 mm
Product lengte241 mm
StudieboekJaLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst