Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. De weg naar het civiele vonnisvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €0. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

De weg naar het civiele vonnis

Margreet Ahsmann - 9789089745675

 

Centraal in dit boek staat de wijze waarop een civiel vonnis tot stand komt. De weerbarstige materie van de stelplicht, bewijslastverdeling en bewijswaardering loopt als een rode draad door het boek. Aandacht wordt geschonken aan de rol van de rechter, de afbakening tot de procespartijen en het daarbij behorende procesrechtelijke kader. Het is een praktijkgericht boek dat beoogt op systematische wijze het alledaagse (ambachtelijke) werk van de civiele rechter helder in kaart te brengen, waarbij het denkkader dat hij toepast bij het analyseren van de processtukken en het schrijven van het vonnis centraal staat.

 

 Levertijd:  

-

De weg naar het civiele vonnis
TaalNederlands
BindwijzePaperback
Druk1
Verschijningsdatumoktober 2011
Afmetingen24 x 17 x 1,8 cm
Aantal pagina's250 pagina's
IllustratiesNee
Auteur(s)Margreet Ahsmann
UitgeverBoom juridisch
Gewicht525 g
StudieboekJa
Verpakking breedte170 mm
Verpakking hoogte18 mm
Verpakking lengte240 mmLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst