Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Weten van (h)eerlijk eten / Deel 2vonden we het goedkoopst op Bol.com voor €47.98. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Weten van (h)eerlijk eten / Deel 2

Nederlands | Druk: Heruitgave | Hardcover | 9789081821513 | 296 pagina's

Rineke Dijkinga - 9789081821513

 

Nederlands | Druk: Heruitgave | Hardcover | 9789081821513 | 296 pagina's

Na het succes van 'Weten van (h)eerlijk eten' besloot Rineke Dijkinga nog een boek met gezonde, (h)eerlijke gerechten voor elk moment van de dag te maken. De enthousiaste reacties van veel lezers hebben haar geïnspireerd tot dit tweede boek. Lezers reageerden verrast en opgetogen, want men ondervond dat gezonde, natuurlijke voeding een grote invoeg heeft op stemming, energie, gewicht en bestaande klachten.
Ook in dit boek ligt de nadruk sterk op de kennis over voeding. Als we meer kennis over voeding hebben kan onze maaltijd weer als ons 'medicijn' gaan fungeren. Net als in de vele duizenden jaren die achter ons liggen waarin voeding tegelijkertijd ons medicijn en onze preventie tegen ziekte was. Voeding is nu misschien wel ons meest vergeten medicijn. Door de uitgebreide informatie bij elk recept in het boek kun je bewust met je eigen gezondheid aan de slag. Preventief, maar ook om bestaande klachten positief te beïnvloeden. Als natuurlijke voeding ook nog eens heerlijk is, is de overstap snel gemaakt.

Naast voeding wordt onze gezondheid ook sterk bepaald door onze leefomgeving. Sinds ca. 1940 zitten er steeds meer stoffen in ons milieu en ons voedsel die geen bijdrage leveren aan onze gezondheid.
De milieubelastende factoren kun je wellicht niet direct zelf beïnvloeden, maar wat je eet wel. Kies je voor zuivere, eerlijke en onbewerkte voeding dan belast je het milieu minder en zal het milieu jouw gezondheid weer minder belasten. Twee vliegen in één klap dus!

5 REDENEN WAAROM BOEK 2 ZO'N FANTASTISCHE AANVULLING IS OP BOEK 1
- 101 Nieuwe recepten en nieuwe inspiratie met eenvoudige (h)eerlijke ingrediënten voor elk moment van de dag.
- Recepten + een uitgebreide bijlage specifiek gericht op klachten van het brein (depressies, gedragsproblemen, concentratie- en geheugenproblemen etc.)
- Recepten + een uitgebreide bijlage met alternatieven voor suiker. Wat zijn de voor- en nadelen van de vele suikervervangers die er verkrijgbaar zijn.
- Volop nieuwe 'gezonde weetjes' die bij elk recept vermeld staan.
En ten slotte:
- Extra aandacht voor voedingsmiddelen die gezond zijn voor het milieu. Rekening houden met onze aarde betekent ook voor jezelf een grote gezondheidswinst

DE RECPTEN IN DIT BOEK ZIJN GERICHT OP:
- Preventie: gezond blijven, gezond (ouder) worden.
- Bloedsuikerspiegelregulatie voor zowel mensen met overgewicht, diabetes, hypoglykemie en insulineresistentie. Goed voor je stemming en een stabiel energiepeil.
- Darmklachten als obstipatie, diarree, spastische darmen, voedselintoleranties en chronische ontstekingen.
- Hart- en vaatziekten, doorbloeding en cholesterol.
- Mentale klachten zoals problemen rond stemming, geheugen, concentratie en gedrag.
- Energie en zuur-base evenwicht voor optimale energie en gezondheid.
- Gluten- en koemelkvrije recepten voor iedereen met intoleranties / allergieën.

 

 Levertijd:   1 - 8 dagen

Tweedehands: €47.98
(Inclusief €1,99 servicekosten)

Weten van (h)eerlijk eten / Deel 2 Nederlands | Druk: Heruitgave | Hardcover | 9789081821513 | 296 pagina's
TaalNederlands
BindwijzeHardcover
DrukHeruitgave
Verschijningsdatum2014-05-15
Afmetingen23,5 x 23,5 x 2,2 cm
Aantal pagina's296 pagina's
IllustratiesNee
AuteurRineke Dijkinga
IllustratorInge Dijkinga
Co-illustratorInge Dijkinga
RedacteurHarmien Haan
UitgeverRineke Dijkinga Books
NUR code860
Oorspronkelijke releasedatum2014-03-24
Subtitelvoeding, ons vergeten medicijn
Thema Subject CodeVFDLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst 

Gerelateerde producten