Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. In het momentvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €25.00. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

In het moment

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789079729913 | 301 pagina's

Susan Smalley, Diana Winston - 9789079729913

 

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789079729913 | 301 pagina's

Of je nou in de rij staat bij de kassa, een moeilijk telefoontje voert, op de bank hangt of op je meditatiekussen zit: mindfulness kun je altijd en overal toepassen. Mindful zijn betekent simpelweg dat je met een open en nieuwsgierige geest aandacht besteedt aan je ervaringen in het hier en nu. Hoe eenvoudig het ook klinkt, mindfulness kan een krachtig hulpmiddel zijn tegen bijvoorbeeld stress, chronische pijn en negatieve emoties. IN HET MOMENT is een toegankelijke maar tegelijkertijd diepgaande introductie in mindfulness. Elk hoofdstuk beschrijft drie kanten van mindfulness: . de wetenschap - welke invloed heeft mindfulness op lichaam en geest? . de kunst - waar kun je mindfulness voor gebruiken in het dagelijks leven? . de praktijk - welke mindfulnessoefeningen zijn er en hoe doe je die? IN HET MOMENT > maakt niet alleen duidelijk waarom je mindfulness zou willen beoefenen, maar biedt ook praktische oefeningen waarmee je direct aan de slag kunt! > is gebaseerd op recent wetenschappelijk onderzoek - zonder de gebruikelijke, overdreven claims dat mindfulness een wondermiddel is voor alles. SUSAN SMALLEY is hoogleraar psychiatrie en oprichter en directeur van het Mindful Awareness Research Center aan de University of California. Ze schrijft regelmatig voor de website van de Huf ngton Post en Psychology Today. DIANA WINSTON doceert mindfulness aan professionals in de gezondheidszorg, aan opleiders en vele anderen. Ze doet sinds 1989 aan mindfulness en heeft onder andere een jaar als boeddhistische non geleefd. 'Dit boek weet een goede balans te vinden tussen meditatie-instructies en wetenschappelijke ontdekkingen, is toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Zowel beginnende als meer ervaren mindfulnessbeoefenaars zullen het inspirerend en informatief vinden.' Sharon Salzberg, auteur van o.a. Werkelijk gelukkig door de kracht van meditatie en Meditatie op het werk 'Dit is een van de beste boeken over mindfulness.' Ger Schurink, gezondheidszorgpsycholoog, cognitief-gedragstherapeut en psychotherapeut. Hij geeft opleidingen in mindfulness aan psychologen, psychotherapeuten en psychiaters.

 

 Levertijd:   Uiterlijk 25 mei in huis

25.00 (nieuw: €30.25) Besparing: 17 %
(Inclusief €1,99 servicekosten)

In het moment Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789079729913 | 301 pagina's
TaalNederlands
BindwijzePaperback
Druk1
Verschijningsdatumaugustus 2014
AfmetingenAfmeting: 24 x 17 x 2,1 cm
Aantal pagina's301 pagina's
IllustratiesNee
Auteur(s)Susan Smalley | Diana Winston
UitgeverHogrefe Uitgevers Bv
Vertaald doorVanja Walsmit | Vanja Walsmit
Gewicht584 g
StudieboekNee
Verpakking breedte170 mm
Verpakking hoogte21 mm
Verpakking lengte240 mmLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst 

Ander aanbod

StaatVerkoperLevertijdPrijs
Nieuwbol.comUiterlijk 25 mei in huis  Bestel voor €25.00  Voeg toe aan lijst 
NieuwParticulier1 - 2 weken  Bestel voor €28.99  Voeg toe aan lijst 
NieuwParticulierUiterlijk 25 mei in huis  Bestel voor €30.25  Voeg toe aan lijst