Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Diagnostiek van autismespectrumstoornissen bij volwassenenvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €30.00. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Diagnostiek van autismespectrumstoornissen bij volwassenen

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789079729548 | 239 pagina's

- 9789079729548

 

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789079729548 | 239 pagina's

De aandacht voor autismespectrumstoornissen (ASS) bij volwassenen is de laatste jaren enorm toegenomen. Toch is de informatie over de behandeling en diagnostiek nog veelal op kinderen gericht. Hulpverleners die bij een volwassene autisme vermoeden stuiten daardoor op allerlei praktische problemen en onduidelijkheden. Er is dus een toenemende behoefte aan richtlijnen en handvatten om de vraag of iemand ASS heeft zorgvuldig te kunnen beantwoorden.

'Diagnostiek van autismespectrumstoornissen bij volwassenen' is het eerste Nederlandstalige boek dat is gericht op de diagnostiek bij volwassenen. In overzichtelijke, thematische hoofdstukken worden alle fasen van het diagnostische proces belicht. Onder redactie van Cees Kan, Wim Verbeeck en Arnold Bartels behandelen gerenommeerde auteurs onderwerpen als screening, differentiƫle diagnostiek en comorbiditeit, procesdiagnostiek en handelings- en competentiegericht onderzoek. Veelgebruikte instrumenten worden toegelicht en geƫvalueerd. In een uitgebreide voorbeeldcasus wordt het diagnostische proces stap voor stap uitgewerkt.

'Diagnostiek van autismespectrumstoornissen bij volwassenen' is onmisbaar voor hulpverleners en andere professionals die in de klinische praktijk te maken hebben met ASS bij volwassenen. Het biedt een leidraad om het complexe proces van diagnostiek zorgvuldig te doorlopen en geeft aan waar knelpunten en valkuilen verwacht kunnen worden.

Cees Kan, Wim Verbeeck en Arnold Bartels maken deel uit van het Consortium Autismespectrumstoornissen bij Volwassenen (www.cass18plus.nl). Cees Kan is als psychiater/programmaleider werkzaam in een multidisciplinair team voor volwassenen met ASS op de afdeling psychiatrie van het UMC St Radboud Nijmegen. Wim Verbeeck is werkzaam als psychiater/programmaleider bij het Centrum Autisme/ADHD, Vincent van Gogh in Venray. Arnold Bartels startte in 2001 het eerste zorgprogramma ASS voor normaal begaafden bij het Forensisch Psychiatrisch Centrum Dr. S. van Mesdag.

 

 Levertijd:   Uiterlijk 2 december in huis

30.00 (nieuw: €37.95) Besparing: 21 %
(Inclusief €1,99 servicekosten)

Diagnostiek van autismespectrumstoornissen bij volwassenen Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789079729548 | 239 pagina's
TaalNederlands
BindwijzePaperback
Druk1
Verschijningsdatummaart 2012
Afmetingen24 x 17 x 1,5 cm
Aantal pagina's239 pagina's
IllustratiesMet illustraties
RedacteurCees Kan
Co-redacteurWim Verbeeck
UitgeverHogrefe Uitgevers Bv
Gewicht463 g
StudieboekJa
Verpakking breedte170 mm
Verpakking hoogte15 mm
Verpakking lengte240 mmLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst 

Ander aanbod

StaatVerkoperLevertijdPrijs
Nieuwbol.comUiterlijk 2 december in huis  Bestel voor €30.00  Voeg toe aan lijst 
NieuwParticulierUiterlijk 9 december in huis  Bestel voor €36.49  Voeg toe aan lijst 
NieuwParticulierUiterlijk 9 december in huis  Bestel voor €37.95  Voeg toe aan lijst