Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Medisch Russisch, medisch Nederlandsvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €32.95. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Medisch Russisch, medisch Nederlands

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789079532056

Beata Bruggeman-Sekowska - 9789079532056

 

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789079532056

Bent u een arts, verpleegkundige, moeder of vader? Dan kan dit boek u helpen bij de onderlinge communicatie, want Medisch Russisch, Medisch Nederlands, Thematische woordenschat voor iedereen biedt voor iedere denkbare medische situatie de woorden die u nodig hebt. Het is een unieke uitgave die uit meer dan 200 pagina's bestaat.

Het boek is thematisch georganiseerd. Er zijn 26 delen. In het eerste deel vindt u basisinformatie over de Nederlandse en Russische taal en het Nederlandse en Russische alfabet. De delen 2-23 bevatten praktische woordenschat over onder meer ziektes, uitwendige lichaamsdelen, interne organen, artsen, medische specialismen, medische apparatuur en hygiëne, persoonlijke gegevens, en veel meer. De delen 24 en 25 zijn speciaal bedoeld voor zelfstudie of kunnen als huiswerk worden gemaakt. Hier vindt u oefeningen en de sleutel. Een belangrijk onderdeel van het boek vormen de medische teksten. Hierin komen de woorden uit de woordenschatlijsten terug in verschillende contexten. Het boek gaat ook in op de juiste uitspraak van de Russische woorden.

Dit boek is een zesde uitgave van Communications-Unlimited geschreven door Beata Bruggeman-Skowska .
- Zakelijk Pools voor Nederlanders, thematische woordenschat is een kort en bondig boek voor Nederlanders en Polen die zakelijke taal nodig hebben.
- Medisch Pools, Medisch Nederlands, thematische woordenschat voor iedereen is een handig naslagwerk, niet alleen voor artsen, verpleegkundigen en andere medische specialisten maar ook voor patiënten.
- Zakelijk Russisch, Zakelijk Nederlands, thematische woordenschat voor iedereen is een boek voor iedereen die zakelijk Russisch en Nederlands nodig heeft en kan gebruikt worden voor zelfstudie, maar ook in elke cursus waarin de zakelijke woordenschat aan de orde komt.
- Zakelijk Roemeens, Zakelijk Nederlands, thematische woordenschat voor iedereen is een vierde uitgave van Communications-Unlimited en is een handig naslagwerk voor op de werkvloer. Het is samengesteld voor iedere Nederlander maar ook voor de Roemeense lezer die in zijn praktijk met Roemeens en Nederlands in aanraking komt.
- Zakelijk Pools, Zakelijk Nederlands is een vijfde uitgebreide uitgave van Communications-Unlimited van meer dan 200 pagina's die de communicatie over werk en zaken tussen Polen en Nederlanders vergemakkelijkt.

Beata Bruggeman-Skowska is universitair docente, beëdigd vertaalster Engels, Pools en Nederlands, journaliste en adviseur voor commerciële en overheidsorganisaties over Centraal-en Oost Europa. Zij is ook een internationale PR deskundige. Zij heeft ruim vijftien jaar ervaring als taaldocent, zowel aan Poolse als aan Nederlandse universiteiten en hogescholen. In 2004 richtte zij Communications-Unlimited op, dat een groot aantal diensten verzorgt op het gebied van taal en journalistiek onder anderen: taalcursussen Pools, Engels, Nederlands, Russisch en vertalingen. (www.communications-unlimited.nl).

 

 Levertijd:   5 - 9 dagen

32.95 (nieuw: €39.94) Besparing: 18 %
(Inclusief €1,99 servicekosten)

Medisch Russisch, medisch Nederlands Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789079532056
TaalNederlands
BindwijzePaperback
Druk1
Verschijningsdatummei 2013
Afmetingen21,1 x 15 x 2,1 cm
IllustratiesNee
AuteurBeata Bruggeman-Sekowska
RedacteurLinda Verstraten
Co-redacteurI.S. Mikhailovskaya
UitgeverCommunications-Unlimited
Vertaald doorSonia Bourdonskaia
Subtitelthematische woordenschat voor iedereenLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst 

Ander aanbod

StaatVerkoperLevertijdPrijs
Nieuwbol.comOp voorraad. Voor 23:00 uur besteld, dinsdag in huis  Bestel voor €34.95  Voeg toe aan lijst 
NieuwParticulier5 - 9 dagen  Bestel voor €32.95  Voeg toe aan lijst 
NieuwParticulier4 - 5 dagen  Bestel voor €39.94  Voeg toe aan lijst 

Gerelateerde producten