Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Fotomodel gezochtvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €0. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Fotomodel gezocht

Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789078840275 | 140 pagina's

Aloka Liefrink - 9789078840275

 

Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789078840275 | 140 pagina's

Thriller over de schaduwzijden van internet, social media en de modellenwereld In de thriller Fotomodel gezocht portretteert de Vlaamse schrijfster Aloka Liefrink de ervaringen van een jonge, onzekere vrouw die verzeild raakt in de wereld van louche modellenbureaus en cyberseks (bonnasses). Het boek beschrijft de innerlijke strijd van hoofdpersoon Jolien tegen de psychische manipulatie en fysieke beproevingen. Met deze thriller beoogt de auteur jonge vrouwen te waarschuwen tegen de schaduwzijden van internet, social media en de modellenwereld. Wanneer de ouders van hoofdpersoon Jolien uit elkaar gaan, vindt haar moeder - via Facebook - haar onbeantwoorde jeugdliefde: Robert, terug. Deze keer lijkt de liefde wederzijds. De vraag is echter met welke motieven Robert in deze relatie stapt? Dat wordt stukje bij beetje duidelijk als Joliens moeder plotseling overlijdt. Op haar vader kan ze niet rekenen, want die is als gevolg van een promotie voor onbepaalde tijd naar het buitenland vertrokken. Kort na het overlijden van haar moeder verhuist Jolien onder valse voorwendselen met haar 'stiefvader' Robert naar een vervallen bungalow. Robert ziet in Jolien het perfecte model om van zijn modellenbureau 'Shoot' een succes te maken. Hij belooft haar een glamourleven als covergirl van een gerenommeerd magazine. Maar Robert opereert niet alleen en voordat Joliens dromen werkelijkheid worden, wordt ze gedwongen tot drugsgebruik, het volgen van diƫten en steeds oneerbaardere fotosessies, die haar totaal uit evenwicht brengen. Maar daar blijft het niet bij. Lukt het Jolien om zich aan de psychische en fysieke beproevingen te ontworstelen? Fotomodel gezocht is een vlot geschreven thriller over de ervaringen van een jonge, onzekere vrouw met de uitwassen van de modellenwereld, social media en obscure internetsites. Door te kiezen voor de thriller als drager van haar boodschap, beoogt de auteur jonge vrouwen aan te spreken en te wijzen op de risico's die kleven aan de randverschijnselen van de modellenwereld en lichtzinnig gebruik van social media en internet. Aloka Liefrink is in 1979 geboren in Zuid-India (Kerala). Ze studeerde public relations en werkte onder andere als team- en lifecoach. Eerder schreef ze de roman Verweesd. Zie ook het interview met Aloka op YouTube, Facebook en de website van Uitgeverij PMA.

 

 Levertijd:  

-

Fotomodel gezocht Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789078840275 | 140 pagina's
TaalNederlands
BindwijzeHardcover
Druk1
Verschijningsdatumdecember 2011
Afmetingen19 x 12 x 1,7 cm
Aantal pagina's140 pagina's
Kaarten inbegrepenNee
Aanbevolen leeftijd15 - 18 jaar
IllustratiesNee
AuteurAloka Liefrink
RedacteurHorst, Peter van der
UitgeverPma
Extra groot lettertypeNeeLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst 

Gerelateerde producten