Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Kiki tovert met Reikivonden we het goedkoopst op Bol.com voor €20.94. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Kiki tovert met Reiki

Nederlands | Druk: 3 | Hardcover | 9789076541051 | 80 pagina's

W. Bijster - Smit, A. van Driel - van Alphen - 9789076541051

 

Nederlands | Druk: 3 | Hardcover | 9789076541051 | 80 pagina's

'Wat deed je daar eigenlijk?'
'Oh, niets' zegt Kiki. Ze wil er niet over praten. Althans, niet met iemand die ze niet kent. Het is een tijdje stil. Maar dan zegt de jongen: 'Jawel, je deed wel wat. Ik heb een hele tijd naar je zitten kijken. Je pakte het pootje van die hond vast. Je deed er wat mee. Wat deed je?'
'Dat is mijn geheim,' zegt Kiki dan, 'Dat ga ik jou niet vertellen.'
'Nou, dan help ik jou nooit meer.'
De jongen staat boos op. Dat vindt Kiki niet leuk. 'Okee dan,' zegt ze, 'ik gaf Reiki.'


Kiki heeft ontdekt dat Reiki een fantastische manier is om mensen én dieren te helen.
En je kunt er nog zo veel meer mee doen...
Kiki wil graag haar kennis over Reiki met andere kinderen delen. Kijk je mee?

Wil je ook samen met de jongen in het stuk hierbovenaan ontdekken hoe Reiki werkt? Wil je ook weten wat het eigenlijk precies is? Wil je ook leren hoe je zelf Reiki kunt geven - en gebruiken voor een hele hoop dingen?

Dan is het boek Kiki tovert met Reiki misschien wat voor jou. Een spannend verhaal en een Reiki-handboek in één!

''Ik vind het een heel goed boek, je kan er veel van leren. Ik ga de proef met de plantjes doen.'' Elias, 9 jaar, Maassluis

Kiki is bezig met iets geheimzinnigs als zij door de directeur van het plaatselijke dierenasiel gesnapt wordt bij een klein, zwart hondje. Een onbekende jongen helpt haar uit haar benarde situatie. Als dank vertelt Kiki hem haar geheim. En dat blijkt belangrijker voor de jongen dan hij had ooit had kunnen denken.

Aan de hand van Kiki worden de grondbeginselen van Reiki gebracht op een manier die leuk en begrijpelijk is voor kinderen van alle leeftijden. Zowel de theorie, van de ontstaansgeschiedenis tot aan de betekenis van het teken, als de praktische kant, handposities en behandelingen, komen op een speelse manier in een spannend verhaal aan bod.

''Ik vond KiKi tovert met Reiki een heel leuk boek. Ik heb het bij mijn vader uitgeprobeerd (hij had rugpijn) en hij zei dat hij het voelde.
Toen ik bezig was voelde ik het kietelen in mijn arm, dat voelde heel gek. Van mijn ouders mag ik misschien ook een cursus doen.'' Kyra, 9 jaar

Dit boek kan zowel in kinderworkshops als zelf thuis gebruikt worden - vanaf circa 9 jaar alleen, vanaf circa 5 jaar onder begeleiding van een volwassene.

Kiki tovert met Reiki is uitgebracht op stevige, glanzende pagina's, ingebonden in een harde omslag: geschikt voor veelvuldig kindergebruik! Dit 80 pagina's dikke boek bevat duidelijke uitleg met tekeningen van alle Reiki-posities en bovendien een uitgebreide klachtenlijst die speciaal op kinderen is afgestemd: denk bijvoorbeeld aan spanning voor een proefwerk of de mazelen.

Van dit prachtig uitgevoerde boek kunnen zowel kinderen als volwassenen Reiki leren geven. Zorg dat je het altijd binnen handbereik hebt!

''Ik vond het heel spannend!'' Guido, 10 jaar, Maassluis

''Ik vond het leuk om te leren over jezelf schoonmaken.'' Rhuben, 7 jaar, Enschede

Kiki tovert met Reiki is een boek waar kinderen van zullen genieten - meegesleept door het leuke verhaal leren ze spelenderwijs hoe ze Reiki in hun dagelijkse omgeving kunnen gebruiken. Geschreven door Reikimasters Adelheid van Driel en Wanda Bijster en met illustraties van Marianne Noordhoek.

Kiki tovert met Reiki is speciaal geschreven voor kinderen, maar... dit is wat volwassenen Jennifer en André Doelman uit Maassluis zeiden:

''Heel duidelijk en zonder zweverig gedoe geschreven. Na het lezen van Kiki begrepen we andere Reiki boeken veel beter!''

 

 Levertijd:   1 - 8 dagen

Tweedehands: €20.94
(Inclusief €1,99 servicekosten)

Kiki tovert met Reiki Nederlands | Druk: 3 | Hardcover | 9789076541051 | 80 pagina's
TaalNederlands
BindwijzeHardcover
Druk3
Verschijningsdatumjuli 2008
Afmetingen19,5 x 12,8 x 1,1 cm
Aantal pagina's80 pagina's
Aanbevolen leeftijd4 - 12 jaar
IllustratiesMet illustraties
AuteurW. Bijster - Smit | A. van Driel - van Alphen
Co-auteurA. van Driel - van Alphen
IllustratorM. Noordhoek - van de Sar
UitgeverPalaysia Productions
Gewicht204 g
Verpakking breedte128 mm
Verpakking hoogte11 mm
Verpakking lengte195 mmLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst 

Gerelateerde producten

Geen gerelateerde boeken gevonden