Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Succesvol Solliciterenvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €0. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Succesvol Solliciteren

B. Wams - 9789074900058

 

Om succesvol te solliciteren moet u uzelf in alle fasen van het sollicitatieproces positief kunnen onderscheiden van uw concurrenten. Dit boek is geschreven met het doel de sollicitatiesuccessen bij sollicitanten te vergroten. Sollicitatieknelpunten worden geanalyseerd en adviezen, tips en trucs worden gegeven om de sollicitant door alle fasen van het sollicitatieproces te loodsen. Keer op keer zal een brug worden geslagen van de theorie naar de 'keiharde' praktijk en zullen zoveel mogelijk concrete voorbeelden worden aangedragen.

 

 Levertijd:  

-

Succesvol SolliciterenLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst