Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Kapitein Rob 2 - Het Pinguinland van prof. Lupardi + Kapitein Rob in Chinavonden we het goedkoopst op Bol.com voor €21.94. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Kapitein Rob 2 - Het Pinguinland van prof. Lupardi + Kapitein Rob in China

Nederlands | Druk: 1 | Softcover | 9789063621001

Pieter Kuhn - 9789063621001

 

Nederlands | Druk: 1 | Softcover | 9789063621001

Het pinguinland van prof. Lupardi
Tijdens een van zijn zeereizen raakt kapitein Rob met zijn zeilschip van koers en komt terecht in de Zuidpoolwateren. Tot zijn verbazing is de plaatselijke temperatuur veel hoger dan normaal en al spoedig ontdekt hij dat professor Lupardi daar de hand in heeft. Deze is er in geslaagd de talloze pinguïns in het gebied naar zijn hand te zetten en gebruikt hen als slaven in zijn atomatorium. Hij dreigt, geholpen door zijn assistent Yoto, de stand van de aardas te veranderen met behulp van een atoombom. Zal kapitein Rob er in slagen zijn snode plannen tijdig te dwarsbomen?
Kapitein Rob in China
Als de Vrijheid verzeild raakt in een zware storm vergaat zij. Kapitein Rob weet het vege lijf ternauwernood te redden en wordt opgepikt door de reporters Willy West en haar vriendin Margaretha Morris. Gedrieën gaan zij op zoek naar de verdwenen collega van Marga en Willy, Roy Robinson, die in handen is gevallen van de Chinese roverhoofdman Wang Hang. Onderweg krijgen zij hulp van de piratenhoofdman Taaie Toon met wiens hulp zij het lastige karwei klaren.

 

 Levertijd:   1 - 2 weken

Tweedehands: €21.94
(Inclusief €1,99 servicekosten)

Kapitein Rob 2 - Het Pinguinland van prof. Lupardi + Kapitein Rob in China Nederlands | Druk: 1 | Softcover | 9789063621001
TaalNederlands
BindwijzeSoftcover
Druk1
Kaarten inbegrepenNee
Aanbevolen leeftijd13 - 15 jaar
IllustratiesMet illustraties
AuteurPieter Kuhn
UitgeverRijperman Communications
Extra groot lettertypeNee
Thema Qualifier Code5APLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst 

Gerelateerde producten