Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Exportmarketingplan - Cursistenboekvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €21.99. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Exportmarketingplan - Cursistenboek

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789057661976 | 65 pagina's

R.G.A. van de Gevel - 9789057661976

 

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789057661976 | 65 pagina's

De derde generatie eindtermen is aangegrepen om het exportonderwijs binnen het bve, zoals dat tot nog toe werd uitgevoerd, te evalueren en, waar nodig, bij te stellen. Dit proces heeft geleid tot de ontwikkeling van een geheel nieuwe methode Internationale handel. In de deelkwalificatie Internationale handel is de cursist bekendgemaakt met het begrippenkader van de internationale handel, de rol van de overheid in de internationale handel, de juridische aspecten van het internationaal zakendoen en de exportmarketing. Deelkwalificatie Exportcalculatie en -financiering ging vervolgens in op de douane, de exportverkoopprijs, de wisselkoers en de betalingswijzen. De deelkwalificatie Exportadministratie ging in op het internationaal transport en de exportadministratie. De cursist is op een doorgaans praktische wijze de operationele kennis, benodigd voor het internationaal zaken doen, aangeleerd. Deelkwalificatie 318, Het exportmarketingplan, vormt het sluitstuk voor de cursist. In dit boek komen aan bod de modules: - marketing en communicatie - exportmarketingplan. Niet afzonderlijk maar volledig geïntegreerd. Het onderdeel Nederlands wordt met opzet niet apart besproken, omdat tijdens de uitwerking en presentatie van het exportmarketingplan alle genoemde eindtermen Nederlands binnen de deelkwalificatie automatisch worden afgedekt. De cursist zal nu moeten laten zien dat hij/zij de kennis en vaardigheden, opgedaan tijdens de opleiding Internationale handel, op een adequate wijze kan toepassen bij het samenstellen van een export(marketing)plan. Alle onderwerpen uit voorgaande modulen komen hier terug en moeten worden ingevuld vanuit de praktijk. Hierbij is getracht een evenwicht te vinden tussen de theorie van het (strategische) marketingplan en de kennis zoals die in het bve-veld mag worden verondersteld. De cursist wordt hierbij niet in het diepe gegooid. Aan de hand van diverse opdrachten en checklists wordt de cursist door het exportmarketingplan geleid. Hiermee wordt de cursist een bepaalde structuur aangereikt, die veelal noodzakelijk is. Ter verdere ondersteuning aan de cursisten is bij de vele opdrachten en checklists aangegeven in welke modulen de betreffende theorie is behandeld. Deelkwalificatie 318 Het exportmarketingplan kan worden gezien als een afstudeerproject voor de cursisten internationale handel. Dit veronderstelt dat alle kennis en vaardigheden aan bod zullen komen. Een speciale rol is hierbij weggelegd voor Nederlands, Engels en de tweede moderne vreemde taal die is gekozen. De cursist dient in staat te zijn het exportmarketingplan in een rapport samen te vatten, waarbij een zeker niveau van schriftelijke communicatie mag worden verondersteld. Cursisten dienen dan ook al tijdens de uitvoering van deze module regelmatig contact te zoeken met de docent(e) Nederlands.

 

 Levertijd:   1 - 8 dagen

Tweedehands: €21.99
(Inclusief €1,99 servicekosten)

Exportmarketingplan - Cursistenboek Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789057661976 | 65 pagina's
TaalNederlands
BindwijzePaperback
Druk1
Verschijningsdatum1999-06-01
Afmetingen29,7 x 21,2 x 0,8 cm
Aantal pagina's65 pagina's
IllustratiesMet illustraties
AuteurR.G.A. van de Gevel
IllustratorH. Schouwburg
RedacteurJ. Oude Lansink
Co-redacteurM. Kuijpers-Van Meurs
UitgeverEdu'ActiefLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst 

Gerelateerde producten