Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Geborduurde wenskaartenvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €9.95. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Geborduurde wenskaarten

Sileon - 9789051215892

 

Borduren op papier is een techniek die al jaren zeer populair is. En de vraag naar nieuwe voorbeelden blijft groot. Ans Sileon, auteur van het zeer succesvoile boek Wenskaarten feestelijk geborduurd, is er ook dit keer weer in geslaagd een groot aantal nieuwe voorbeelden te vinden: schitterende kaarten voor een geboorte, huwelijk of verjaardag, maar ook Kerstmis, bloemenmotieven en dieren komen aan de orde. Naast de bekende werkwijzen maakt Ans Sileon gebruik van nieuwe technieken. Uiteraard is van iedere kaart ook het patroon op ware grootte opgenomen en worden duidelijke instructies geven. Het geheel is zo overzichtelijk dat je meteen aan de slag kunt.

 

 Levertijd:   Uiterlijk 23 mei in huis

9.95
(Exclusief €1,99 verzendkosten)

Geborduurde wenskaarten
Thema van wenskaartGeboorte
Afmetingen lxbxh24 x 18 cm
Gewicht156 g
PersonageGeen personage
Verpakking breedte172 mm
Verpakking hoogte4 mm
Verpakking lengte239 mmLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst