Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Krachtige SEOvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €20.99. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Krachtige SEO

Nederlands | Druk: 1 | E-book | 9789048636099

Frederik Vermeire - 9789048636099

 

Nederlands | Druk: 1 | E-book | 9789048636099

OVER HET BOEK


SEO is not dead. Dat is de mythe die auteur en SEO-geek Frederik Vermeire uit de wereld wil helpen. Want:

- kleine aanpassingen aan websites maken een groot verschil in de manier waarop een website in een zoekmachine verschijnt,

- je kan met SEO voor bepaalde zoekwoorden jouw concurrenten uit de strijd slaan in zoekmachines,

- SEO is een zegen voor de consument: de zoekresultaten blijven natuurlijk.

Kortom: SEO is krachtig. Je kan er zelfs duizenden bezoekers mee naar je website leiden. Maar krachtige SEO, hoe doe je het (goed)? En niet onbelangrijk: hoe maak je SEO meetbaar? Dat is wat je in dit boek zal ontdekken.


PASSAGE


Er bestaan al honderden marketingmodellen (zoals AIDA), maar weinig modellen omvatten de hedendaagse complexiteit van (inbound) content, SEO, digital marketing en KPI's (Key Performance Indicators). Avinash Kaushik, de digital marketing-evangelist bij Google heeft enige tijd geleden een nieuw model gebouwd.

De reden waarom ik hier uitgebreid het model van Kaushik bespreek is vrij simpel. Voor mij betekent SEO niet alleen een hoge positie bekleden in zoekmachineresultaten. Het gaat er ook om bezoekers te laten converteren naar leads en prospects en om uiteindelijk klanten voor je bedrijf of organisatie aan te brengen. Avinash Kaushik heeft daar een zeer heldere kijk op.

Veel websites worden volgepropt met "Koop nu'-, "Bestel nu'-, "Vraag nu een offerte aan'- … knoppen. Als je een website bezoekt, heb je misschien niet onmiddellijk het voornemen om te bestellen of een offerte aan te vragen (misschien later of misschien zelfs nooit). Amper een klein percentage bezoekers wil meteen kopen of een dienst afnemen. In dat nieuwe model gaan we begrijpen waarom 98 % van jouw websitebezoekers niet converteert en ontdek je hoe je ze later toch kunt converteren.

Content, marketing en meten zijn bij veel bedrijven nauwelijks op elkaar afgestemd. Veelal worden er grote bedragen aan marketingbudget gespendeerd zonder sterke content en meetpunten. Als er dan wel sterke content aanwezig is, gaat het marketingdepartement er "buikgevoelsgewijs' van uit dat de content perfect zit. Door het vastleggen van meetpunten en KPI's weten ze waar we nog kunnen optimaliseren.

We willen allemaal de juiste marketingboodschap op het juiste moment aan de juiste persoon tonen. Dat marketingmodel zal dat grondig vergemakkelijken. In dit overzicht zullen we niet het volledige model bespreken, maar ik zal jullie met enkele hoofdlijnen warm proberen te maken om er als digital marketeer meer over te gaan lezen, om je meer in de materie te verdiepen en om na te denken over de huidige (SEO-) strategie binnen je bedrijf of organisatie.


OVER DE SCHRIJVER


Frederik Vermeire is al vijftien jaar bezig met SEO. Als zaakvoerder van WiSEO stuurt hij in 2019 een team van vier SEO-specialisaten aan. WiSEO helpt bedrijven zoals Accent Jobs, Cebeo, Dewaele Vastgoedgroep, VRT... en vele andere in de juiste zoekmachinerichting. Frederik gaf al meer dan honderd in-company SEO-opleidingen en heeft ook zijn eigen SEO Academy om SEO-kennis over te brengen.

 

 Levertijd:   Direct beschikbaar

20.99

Krachtige SEO Nederlands | Druk: 1 | E-book | 9789048636099
TaalNederlands
BindwijzeE-book
Druk1
Verschijningsdatumjuni 2019
Ebook formaatAdobe ePub
IllustratiesNee
AuteurFrederik Vermeire
UitgeverDie Keure Publishing
Lees dit ebook opAndroid (smartphone en tablet) | Kobo e-reader | Desktop (Mac en Windows) | iOS (smartphone en tablet) | Windows (smartphone en tablet) | Overige e-readerLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst 

Gerelateerde producten