Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. De tuinen van Dorrvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €18.99. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

De tuinen van Dorr

Paul Biegel - 9789047750116

 

De tuinen van Dorr is wellicht het mooiste Biegelverhaal aller tijden. In de vindingrijke, po√ętische taal die we zo goed kennen, vertelt Biegel een prachtig maar ook duister sprookje over prinses Mijnewel en tuinmansjongen Jouweniet.

Jouweniet is door de wraakzuchtige heks Sirdis omgetoverd in een vreemde bloem, en de betovering kan alleen worden verbroken door de juiste tuin te vinden om de bloem te planten. Om de tuin te vinden moet Mijnewel echter door de dode stad Dorr, ooit een prachtige stad maar nu een grauwe plek waaruit Sirdis al het leven heeft onttrokken. Is de liefde van Mijnewel sterk genoeg om samen met de speelman Jarik de macht van de sluwe Sirdis te breken en de kille ban over de dode stad Dorr op te heffen?

Charlotte Dematons heeft bij deze nieuwe uitgave in de Biegel Bibliotheek nieuwe illustraties gemaakt. Zij slaagt erin om Dorr zo donker als de nacht te maken, en de avonturen van Mijnewel en Jarik in licht onder te dompelen.

 

 Levertijd:   Uiterlijk 28 oktober in huis

Tweedehands: €18.99
(Inclusief €1,99 servicekosten)

De tuinen van Dorr
TaalNederlands
BindwijzeHardcover
Druk1
Verschijningsdatumjuli 2009
AfmetingenAfmeting: 22,2 x 15,1 x 2,1 cm
Aantal pagina's184 pagina's
Kaarten inbegrepenNee
Aanbevolen leeftijd3 - 12 jaar
IllustratiesMet illustraties in kleur
Auteur(s)Paul Biegel
IllustratorCharlotte Dematons
Co-illustratorCharlotte Dematons
UitgeverLemniscaat B.V., Uitgeverij
Extra groot lettertypeNee
Gewicht436 g
StudieboekNee
Taal handleidingNiet van toepassing
Verpakking breedte151 mm
Verpakking hoogte21 mm
Verpakking lengte222 mmLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst 

Ander aanbod

StaatVerkoperLevertijdPrijs
GoedParticulierUiterlijk 28 oktober in huis  Bestel voor €18.99  Voeg toe aan lijst 
GoedParticulierUiterlijk 4 november in huis  Bestel voor €21.99  Voeg toe aan lijst 
Als nieuwParticulierUiterlijk 4 november in huis  Bestel voor €76.69  Voeg toe aan lijst