Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Supergezonde Sappen Voor Sportersvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €0. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Supergezonde Sappen Voor Sporters

1 tot 1 spelers | 30 minuten | Standaard editie

Penny Hunking, Fiona Hunter - 9789044721270

 

1 tot 1 spelers | 30 minuten | Standaard editie

40 sappen en smoothies boordevol vitaminen en mineralen om je eneregieniveau weer op peil te brengen. Verse sappen en smoothies zijn niet alleen lekker en gezond, maar ook een handige en belangrijke voedingsbron voor sporters, want in één portie zitten meteen alle broodnodige koolhydraten, vitaminen en mineralen. Bovendien zijn deze natuurlijke energiedrankjes eenvoudig en snel te maken en, in tegenstelling tot vast voedsel, licht verteerbaar. In dit boek vind je de beste sapjes en smoothies voor sporters, die speciaal zijn samengesteld om in een mum van tijd je vochttekort weer aan te vullen en je energieniveau op peil te brengen. - Of je nu een marathonloper bent of twee keer per week gaat gymmen, dankzij deze energiedrankjes verbeter je je prestaties op een natuurlijke en gezonde manier. - Handige symbolen tonen je in één oogopslag voor welke sporten een bepaald recept geschikt is, en wanneer je het moet gebruiken: voor, tijdens of na de inspanning. - Voor elk drankje lees je welke voedingsstoffen en hoeveel ervan in één portie zitten.

 

 Levertijd:  

-

Supergezonde Sappen Voor Sporters 1 tot 1 spelers | 30 minuten | Standaard editie
Aantal spelers1 tot 1 spelers
Speeltijd30 minuten
SpelsoortEducatief spel
Afmetingen product21 x 15 x 1 cm
Afmetingen verpakking21 x 15 x 0,8 cm (lxbxh)
Gewicht0,214 kg
Maakt geluidNee
SpeleditieStandaard editie
VoedingstypeGeen voedingstypeLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst