Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Dynamische persoonlijkheidsdiagnostiekvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €55.84. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Dynamische persoonlijkheidsdiagnostiek

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789043035644 | 528 pagina's

Liesbeth Eurelings-Bontekoe, Wim Snellen - 9789043035644

 

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789043035644 | 528 pagina's

Dynamische persoonlijkheidsdiagnostiek 1e druk is een boek van Liesbeth Eurelings-Bontekoe uitgegeven bij Pearson Benelux B.V.. ISBN 9789043035644

Sinds het verschijnen van de eerste druk heeft Dynamische persoonlijkheidsdiagnostiek zich steeds in een grote belangstelling mogen verheugen. In deze geactualiseerde vierde druk blijven de kern en de doelstelling van dit boek ongewijzigd: een beschrijving van de diverse aspecten van de dynamische persoonlijkheidsdiagnostiek, met ruim aandacht voor de integratie en theoriegestuurde interpretatie van diagnostische gegevens.
Vele vormen van dynamische persoonlijkheidsdiagnostiek passeren de revue, waaronder die met persoonlijkheidsvragenlijsten, projectieve technieken en semi-gestructureerde interviews. Steeds toegelicht aan de hand van casuïstiek. Daarnaast worden de theoretische modellen die van belang zijn bij de toepassing van dynamische persoonlijkheidsdiagnostiek uitgebreid besproken.
Vanzelfsprekend is deze vierde druk aangepast aan de DSM-5. Daarnaast zijn in hoofdstuk 2, over de dynamische profielinterpretatie van de Nederlandse Verkorte MMPI (NVM), de laatste onderzoeksbevindingen en klinische inzichten opgenomen. Eveneens nieuw bij dit hoofdstuk is een bespreking van de door Barelds en Luteijn recent ontwikkelde paralleltest van de NVM, de Nederlandse Klinische Persoonlijkheidsvragenlijst (NKPV) en de toepasbaarheid van deze nieuwe test in het kader van de theoriegestuurde profielinterpretatie.
Dynamische persoonlijkheidsdiagnostiek is geschreven voor masterstudenten klinische psychologie, voor clinici-practici zoals gezondheidszorgpsychologen, klinisch psychologen en psychotherapeuten, en voor allen die daarvoor in opleiding zijn.
Liesbeth Eurelings-Bontekoe en Wim Snellen zijn zeer ervaren clinici en experts op het gebied van de dynamische persoonlijkheidsdiagnostiek. De door hen uitgenodigde medeauteurs zijn erkende specialisten in verschillende sectoren van de ggz.

 

 Levertijd:   Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Tweedehands: €55.84
(Inclusief €1,99 servicekosten)

Dynamische persoonlijkheidsdiagnostiek Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789043035644 | 528 pagina's
TaalNederlands
BindwijzePaperback
Druk1
Verschijningsdatumdecember 2016
Afmetingen24 x 16,1 x 1,9 cm
Aantal pagina's528 pagina's
IllustratiesMet illustraties
Auteur(s)Liesbeth Eurelings-Bontekoe | Wim Snellen
RedacteurE.H.M. Eurelings-Bontekoe
Co-redacteurW.M. Snellen
UitgeverPearson Benelux B.V.
Gewicht724 g
StudieboekNee
Verpakking breedte161 mm
Verpakking hoogte19 mm
Verpakking lengte240 mmLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst