Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Factor-E Deskundigheidsbevordering Projectvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €7.15. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Factor-E Deskundigheidsbevordering Project

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789037209969

Nienke Koopman-Reuselaars - 9789037209969

 

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789037209969

Tijdens dit project werken de studenten aan een informatiekrant voor professionals over een bepaald thema. Toetsbare producten: vooronderzoek, plan van aanpak en informatiekrant. Dit project kan worden gebruikt voor de opleidingen: *medewerker maatschappelijke zorg *persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen *persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg *pedagogisch medewerker 3 kinderopvang *gespecialiseerd pedagogisch medewerker 4 kinderopvang *pedagogisch medewerker 4 jeugdzorg *onderwijsassistent *sociaal-cultureel werker *sociaal-maatschappelijk dienstverlener Factor-E voor SAW Factor-E bestaat uit cursussen, trainingen en projecten naar het leerlijnenmodel van De Bie. Het materiaal van Factor-E behandelt de onderwerpen vanuit de praktijk. In het project staat het gehele proces van de beroepsbeoefenaar centraal in de omgeving van de school. De student werkt bij voorkeur in een groep aan een opdracht van een (gefingeerde) opdrachtgever. Het project geeft invulling aan de integrale leerlijn, waarbij alle belangrijke aspecten van kennis, vaardigheden en houding samenkomen. Het project stuurt sterk op het proces met stappenplannen en een logboek. Een project heeft een omvang van 80 SBU (begeleiding en uitvoering).

 

 Levertijd:   Uiterlijk 16 juni in huis

7.15
(Exclusief €1,99 verzendkosten)

Factor-E Deskundigheidsbevordering Project Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789037209969
TaalNederlands
BindwijzePaperback
Druk1
Verschijningsdatumnovember 2012
AfmetingenAfmeting: 29,7 x 21 x 0,1 cm
IllustratiesMet illustraties
Auteur(s)Nienke Koopman-Reuselaars
UitgeverBoom Beroepsonderwijs
Gewicht68 g
StudieboekNee
Verpakking breedte210 mm
Verpakking hoogte1 mm
Verpakking lengte297 mmLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst