Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Factor-E Omgaan met diversiteit voor SCW Werkboekvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €12.14. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Factor-E Omgaan met diversiteit voor SCW Werkboek

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789037207675

Monique Duyvestijn, ROC Mondriaan - 9789037207675

 

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789037207675

Omgaan met diversiteit voor SCW

De sociaal-cultureel werker in een buurthuis komt in aanraking met verschillende bevolkingsgroepen. Omgaan met culturele diversiteit, seksuele diversiteit, religieuze diversiteit, genderdiversiteit en leeftijdsdiversiteit komt in deze cursus aan bod. De student leert stereotyperingen herkennen en hoe die kunnen bijdragen aan discriminatie. De student krijgt handvatten aangereikt om succesvol multicultureel burgerschap uit te dragen.

Toetsbare producten: uitgewerkt programma voor een voorlichtingsavond over diversiteit voor vrijwilligers en wervingsplan voor vrijwilligers uit verschillende bevolkingsgroepen.

Deze cursus kan worden gebruikt voor de opleiding sociaal-cultureel werker.

Factor-E voor SAW
Factor-E bestaat uit cursussen, trainingen en projecten naar het leerlijnenmodel van De Bie. Het materiaal van Factor-E behandelt de onderwerpen vanuit de praktijk.

In een cursus wordt de theorie behandeld. Het gaat in de cursus om de achtergronden en definities. De student kan op een actieve manier kennis en inzicht verwerven. Niet alleen door te lezen en te luisteren, maar juist door te doen. Actieve verwerking van de leerstof dus. De cursus bestaat daarom uit veel en gevarieerde opdrachten waarmee de student individueel of in groepsverband aan de slag kan. De theoretische achtergronden staan in de bronnen. Een cursus heeft een omvang van 40 studiebelastinguren (SBU) (huiswerk en lessen).

 

 Levertijd:   Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis

Tweedehands: €12.14
(Inclusief €1,99 servicekosten)

Factor-E Omgaan met diversiteit voor SCW Werkboek Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789037207675
TaalNederlands
BindwijzePaperback
Druk1
Verschijningsdatumjuni 2012
Afmetingen29,7 x 21 x 0,1 cm
IllustratiesMet illustraties
Auteur(s)Monique Duyvestijn | ROC Mondriaan
UitgeverEdu'Actief
Gewicht138 g
StudieboekNee
Verpakking breedte210 mm
Verpakking hoogte1 mm
Verpakking lengte297 mmLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst