Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Factor-E Pleegzorg binnen de jeugdhulpverlening Projectvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €7.85. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Factor-E Pleegzorg binnen de jeugdhulpverlening Project

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789037203783

Lex van der Kruk - 9789037203783

 

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789037203783

In dit project gaan de studenten op zoek naar antwoord op de vraag wat pleegzorg is en wat de plek ervan is als methodiek binnen het totale jeugdzorgaanbod. Aan bod komen onderwerpen als pleegzorg als onderdeel van het hulpverleningsaanbod, pleegouders en pleegkinderen, ondersteuningssysteem van pleeggezinnen, juridische aspecten en gezag.
Toetsbare producten: persoonlijk verslag, informatiekrant en presentatie.
Dit project kan worden gebruikt voor de opleiding:
- pedagogisch medewerker 4 jeugdzorg.
Factor-E voor SAW
Factor-E bestaat uit cursussen, trainingen en projecten naar het leerlijnenmodel van De Bie. Het materiaal van Factor-E behandelt de onderwerpen vanuit de praktijk.
Project
In het project staat het gehele proces van de beroepsbeoefenaar centraal in de omgeving van de school. De student werkt bij voorkeur in een groep aaneen opdracht van een (gefingeerde) opdrachtgever. Het project geeft invulling aan de integrale leerlijn waar bij alle belangrijke aspecten van kennis, vaardigheden en houding samenkomen. Het project stuurt sterk op het proces met stappenplannen en logboek. Een project heeft een omvang van 80 SBU (begeleiding,uitvoering).

 

 Levertijd:   Uiterlijk 31 mei in huis

7.85
(Exclusief €1,99 verzendkosten)

Factor-E Pleegzorg binnen de jeugdhulpverlening Project Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789037203783
TaalNederlands
BindwijzePaperback
Druk1
Verschijningsdatumjanuari 2011
AfmetingenAfmeting: 29,9 x 21,1 x 0,4 cm
IllustratiesMet illustraties
Auteur(s)Lex van der Kruk
UitgeverBoom Beroepsonderwijs
Gewicht70 g
StudieboekNee
Verpakking breedte211 mm
Verpakking hoogte4 mm
Verpakking lengte299 mmLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst