Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Kleine kwalen in de huisartsenpraktijkvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €79.49. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Kleine kwalen in de huisartsenpraktijk

Nederlands | Druk: 6 | Hardcover | 9789035235595

J.A.H. Eekhof, Arie Knuistingh Neven - 9789035235595

 

Nederlands | Druk: 6 | Hardcover | 9789035235595

Kleine kwalen komen veel voor in de huisartsenpraktijk. Het zijn relatief onschuldige aandoeningen, waarbij uitleg en een eenvoudig advies dikwijls volstaan. Er wordt echter tijdens de medische opleiding weinig aandacht aan besteed en vaak zien artsen in opleiding deze aandoeningen pas voor het eerst tijdens een stage in de huisartsenpraktijk. 'Kleine kwalen in de huisartsenpraktijk' beschrijft de diagnostiek en behandeling van ruim 200 aandoeningen. De diagnostiek en het beleid zijn voorzien van een rationele en, zo mogelijk, een wetenschappelijke onderbouwing. De inhoud van dit boek sluit aan bij de richtlijnen en standaarden van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG). Aan deze zesde, geheel herziene druk zijn meer dan 30 nieuwe hoofdstukken toegevoegd (zoals de Eikenprocessierups en Zwemmersjeuk). Nieuw is ook dat elk hoofdstuk begint met kernpunten. Daardoor ziet de lezer in een oogopslag de belangrijkste aspecten van de aandoening. Daarnaast is aan vrijwel ieder hoofdstuk een illustratie toegevoegd. 'Kleine kwalen in de huisartsenpraktijk' is bedoeld voor huisartsen, huisartsen in opleiding en medisch studenten. Het boek is echter ook waardevol voor andere artsen, praktijkondersteuners, physician assistants of klinische verpleegkundigen die in hun dagelijkse praktijk met kleine kwalen worden geconfronteerd. Naast 'Kleine kwalen in de huisartsenpraktijk' is ook het boek 'Kleine kwalen bij kinderen' verkrijgbaar, over aandoeningen die specifiek bij kinderen voorkomen. Daarvan afgeleid is het boekje 'Kinderkwalen', dat aan ouders en verzorgers van kinderen uitleg en advies geeft over ruim 40 aandoeningen bij kinderen. Voor meer informatie, kijk op www.reedbusinesseducation.nl.

 

 Levertijd:   1 - 8 dagen

Tweedehands: €79.49
(Inclusief €1,99 servicekosten)

Kleine kwalen in de huisartsenpraktijk Nederlands | Druk: 6 | Hardcover | 9789035235595
TaalNederlands
BindwijzeHardcover
Druk6
Verschijningsdatumaugustus 2013
Afmetingen24,6 x 17,9 x 4,7 cm
IllustratiesMet illustraties
AuteurJ.A.H. Eekhof | Arie Knuistingh Neven
Co-auteurArie Knuistingh Neven
RedacteurJ.A.H. Eekhof
Co-redacteurWim Opstelten
UitgeverSpringer Media B.V.
Thema Subject CodeMBPA , MBPCLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst 

Ander aanbod

StaatVerkoperLevertijdPrijs
Als nieuwParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €79.49  Voeg toe aan lijst 
Als nieuwParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €94.98  Voeg toe aan lijst 
Als nieuwParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €96.99  Voeg toe aan lijst 

Gerelateerde producten