Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Verpleegkundige stappenplannen, hoofdwerkvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €0. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Verpleegkundige stappenplannen, hoofdwerk

Nederlands | Druk: 5 | Losbladig | 9789035235212

Khk Lier - 9789035235212

 

Nederlands | Druk: 5 | Losbladig | 9789035235212

De Verpleegkundige stappenplannen beschrijven op een duidelijke en kritische manier hoe de technische verpleegkundige verstrekkingen uitgevoerd kunnen worden. Telkens wordt aangegeven of een medisch voorschrift al dan niet vereist is. De stappenplannen gaan vergezeld van checklists waarmee de student kan controleren of de handelingen zijn uitgevoerd zoals beschreven. Deze losbladige publicatie levert een belangrijke bijdrage tot het zelfsturend leren in het verpleegkundige vaardigheidsonderwijs. Deze uitgave is bestemd voor studenten verpleegkunde. Bovendien is deze uitgave een interessant instrument voor ziekenhuizen en rust- en verzorgingstehuizen om tegemoet te komen aan de wettelijke verplichting inzake het opstellen van verpleegkundige procedures of standaardverpleegplannen voor alle technische verpleegkundige verstrekkingen en toevertrouwde geneeskundige handelingen die door verpleegkundigen verricht worden (verplicht vanaf 1 september 2008). Het hele document wordt jaarlijks geactualiseerd en aangevuld op basis van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en de regelgeving inzake verpleegkunde. Ook wordt voorzien in de toevoeging van de toevertrouwde handelingen. Dit werk is tot stand kunnen komen dankzij de intensieve medewerking en het veelvuldige overleg tussen docenten en de medewerkers van het skillslab van de Katholieke Hogeschool Kempen, Departement Gezondheidszorg Lier en het St. Aloysiusinstituut voor Verpleegkunde te Lier. De docenten en de medewerkers van het skillslab zijn dagelijks intensief bezig met het vaardigheidsonderwijs, in overleg met ervaringsdeskundigen uit het werkveld en beroepsorganisaties.

 

 Levertijd:  

-

Verpleegkundige stappenplannen, hoofdwerk Nederlands | Druk: 5 | Losbladig | 9789035235212
TaalNederlands
BindwijzeLosbladig
Druk5
Verschijningsdatumaugustus 2012
AfmetingenAfmeting: 23 x 21,3 x 9,4 cm
IllustratiesNee
Auteur(s)Khk Lier
UitgeverLNRS Data Services B.V
Gewicht1560 g
StudieboekJa
Verpakking breedte213 mm
Verpakking hoogte94 mm
Verpakking lengte230 mmLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst