Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. METHODISCH WERKEN DR 4vonden we het goedkoopst op Bol.com voor €9.34. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

METHODISCH WERKEN DR 4

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789035220454 | 235 pagina's

P. Winkelaar - 9789035220454

 

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789035220454 | 235 pagina's

In Methodisch werken worden zaken behandeld die fundamenteel zijn voor het methodisch werken in een sociale context. Het vormt een eerste oriƫntatie reikt kennis, inzicht en vaardigheden aan die nodig zijn voor een beroepshouding. Het boek bevat drie delen. In het eerste deel komen kernbegrippen aan de orde: doel en middelen., theorie en praktijk, moraal en ethiek, planmatig werken, benadering van problemen en hoe te werken aan probleemoplossing. In het tweede deel staat de persoon van de werker centraal. Er wordt aandacht besteed aan motitvatie, deskundigheid, macht en gezag en beroepsprofilering. Het derde deel handelt over de werksituatie, waarbij het gaat om beleid en organisatie, doelgroep, het verhaal van de ander en werken met collega's.
Dit beknopte en systematisch opgezette leerboek is vooral geschikt voor de eerste jaren van het hoger beroepsonderwijs, met name voor de verschillende studierichtingen van het sociaal-agogisch onderwijs. Maar dit boek kan ook als handboek of eenvoudig naslagwerk in werksituaties worden gebruikt. In vergelijking met de eerdere drukken sluit het boek nu ook aan bij studenten die nog geen werkervaring hebben. De oefeningen aan het eind van ieder hoofdstuk zijn uitgebreid en gericht op verwerking en het eigenmaken van de stof.
Het gaat in dit boek vooral om het aanreiken van een kader, om het aangeven van de groete lijn en minder om de uitwerking naar specifieke werksoorten of verdieping van details. Wie mensen niet in het geheel ziet, ziet mensen in het geheel niet!
Piet Winkelaar was als docent verbonden aan Hogeschool de Horst in Driebergen.

 

 Levertijd:   4 - 5 dagen

Tweedehands: €9.34
(Inclusief €1,99 servicekosten)

METHODISCH WERKEN DR 4 Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789035220454 | 235 pagina's
TaalNederlands
BindwijzePaperback
Druk1
Verschijningsdatum2000-06-01
Afmetingen25 x 17 x 2 cm
Aantal pagina's235 pagina's
IllustratiesMet illustraties
AuteurP. Winkelaar
UitgeverReed Business
Subtitelinleiding tot methodisch handelen met en voor mensenLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst 

Ander aanbod

StaatVerkoperLevertijdPrijs
GoedParticulier4 - 5 dagen  Bestel voor €9.34  Voeg toe aan lijst 
GoedParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €9.94  Voeg toe aan lijst 
GoedParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €9.99  Voeg toe aan lijst 
GoedParticulier1 - 2 weken  Bestel voor €14.99  Voeg toe aan lijst 
RedelijkParticulier1 - 2 weken  Bestel voor €14.99  Voeg toe aan lijst 

Gerelateerde producten

Geen gerelateerde boeken gevonden