Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Mindfulness bij borstkankervonden we het goedkoopst op Bol.com voor €20.94. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Mindfulness bij borstkanker

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789033485831 | 216 pagina's

Nathalie Cardinaels - 9789033485831

 

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789033485831 | 216 pagina's

Tegenwoordig loopt ongeveer één op acht vrouwen het risico ooit in haar leven borstkanker te ontwikkelen. Wanneer je ermee geconfronteerd wordt, komt er veel op je af. Zelfs na de behandeling is het zoeken hoe je leven weer op te pakken. Het eerste deel van dit boek is een praktische en emotionele handleiding die nuttig is tijdens en na je behandeling. In het tweede deel leer je hoe je een andere relatie met je lichaam, gedachten en emoties kan aangaan dankzij Mindfulness-Based Stress Reduction. Hierbij wordt specifieke aandacht gegeven aan hoe je mindfulness kan integreren in je dagelijkse leven. Dit boek is bedoeld voor mensen die getroffen zijn door borstkanker en meer bewust in het leven willen staan. Door middel van de oefeningen en tips in het boek leer je anders om te gaan met de gevolgen van je borstkanker door rust te vinden in de onrust. Verder wordt onder andere ook aandacht besteed aan intimiteit en seksualiteit, borstkanker bij mannen en hoe de omgeving best met jouw situatie omgaat. Hulpverleners kunnen dit boek gebruiken om samen met de persoon met borstkanker mindfulnessvaardigheden te trainen. "Alles wat je wilde weten over het omgaan met borstkanker maar niet durfde vragen, of gewoon vergat te vragen door je 'chemokop': je vindt het in dit naslagwerk. Volledig, correct en aan de hand van een aangenaam empathisch taalgebruik, inclusief handige tips voor doorverwijzing. Een onmisbare gids voor alle lotgenoten." Kristien Van den Bon (auteur Borstkanker en boezemblues) Over de auteur: NATHALIE CARDINAELS is klinisch psychologe en cognitief gedragstherapeute. Ze werkt in een algemeen ziekenhuis met mensen met borstkanker en chronische pijnpatiënten en geeft Mindfulness-Based Stress Reduction trainingen aan mensen met kanker na afloop van hun behandelingen. Daarnaast heeft Nathalie psychologenpraktijk De Meiboom in Hasselt opgericht.

 

 Levertijd:   Uiterlijk 15 augustus in huis

Tweedehands: €20.94
(Inclusief €1,99 servicekosten)

Mindfulness bij borstkanker Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789033485831 | 216 pagina's
TaalNederlands
BindwijzePaperback
Druk1
Verschijningsdatumseptember 2011
Afmetingen23,1 x 15,2 x 1,4 cm
Aantal pagina's216 pagina's
Kaarten inbegrepenNee
IllustratiesMet illustraties
Auteur(s)Nathalie Cardinaels
UitgeverAcco Uitgeverij
Extra groot lettertypeNee
Gewicht299 g
StudieboekJa
Verpakking breedte152 mm
Verpakking hoogte14 mm
Verpakking lengte231 mmLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst