Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Hard gras 97 - Alleen maar oranje mensenvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €0. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Hard gras 97 - Alleen maar oranje mensen

Robert Vuijsje - 9789026327698

 

Onlangs stond ergens dat Das Magazin het grootste literaire blad van Nederland zou zijn. Dat zegt iets over de kracht van ons kleine broertje: een talent voor marketing.
Een redacteur van de Nederlandse Poëzie Encyclopedie zette het misverstand recht.
Hard gras heeft al twintig jaar de grootste oplage en we zijn niet van plan onze leidende positie snel op te geven.
Daarbij worden we geholpen door de groeiende bron aan talent waaruit we kunnen putten.
In dit nummer maken we kennis met de tweetalige Uruguayaanse Carolina Trujillo die vertelt over de Suárez in háár leven. Hij staat model voor alle Suárez-mannen van Uruguay: ze beschikken over de klauw van Charrúa waarmee ze strijden tot ze erbij neervallen. We hopen in de toekomst nog meer te mogen publiceren van deze begaafde schrijfster.
Even krachtig is de sombere reportage van Robert Vuijsje over het vrolijke WK van Brazilië. Je moet het lezen om erbij te zijn geweest. Te midden van het legioen weigert Vuijsje om een oranje shirt te dragen. Het is niet de enige reden waarom hij zich zo geïsoleerd voelt van de andere mensen.
De Rotterdamse kunstenares Margi Geerlinks heeft een bijzonder kleurenkatern over het WK samengesteld.
Tot slot noemen we het debuut van Diederik van Vleuten als verhalenschrijver. Het gaat over zijn familielid Beb Bakhuys en allemensen, wat is Diederik goed in het tot leven wekken van morsdode historische figuren.
Nog drie nummers tot de honderd.
Dat is onze geschiedenis.
Hugo Borst
Matthijs van Nieuwkerk
Henk Spaan

 

 Levertijd:  

-

Hard gras 97 - Alleen maar oranje mensen
Afmetingen22,8 x 16,6 cm
Aantal artikelen in verpakking1 stuk(s)
Aantal pagina's126
DoelgroepHeren
Gewicht260 g
KleurMulti
Maand uitgaveAugustus
Product hoogte13 mm
Thema tijdschriftSport
Tijdschrift setNee
Type tijdschriftMaandblad
Verpakking breedte166 mm
Verpakking hoogte13 mm
Verpakking lengte228 mmLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst