Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Strategisch Hrm In De Publieke Sectorvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €0. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Strategisch Hrm In De Publieke Sector

Nederlands | Paperback | 9789023246022 | 271 pagina's

Bram Steijn, Sandra Groeneveld - 9789023246022

 

Nederlands | Paperback | 9789023246022 | 271 pagina's

''Ondanks de grote belangstelling voor Human Resource Management (HRM) bestaan er nauwelijks boeken in het Nederlands taalgebied die specifiek aandacht besteden aan HRM in een publieke context. Dit boek voorziet vanuit een strategische invalshoek in deze lacune.

In een nieuw model voor strategisch HRM wordt een relatie gelegd tussen de omgeving waarin publieke organisaties verkeren, de gekozen HRM-strategie en het daarbij behorende HRM-instrumentarium. Tevens wordt ingegaan op de effecten daarvan op houding en gedrag van werknemers en op de prestaties van de organisatie en er wordt expliciet aandacht besteed aan de relatie tussen HRM en verandermanagement. De bruikbaarheid van het model wordt onderbouwd met recente wetenschappelijke theorie├źn en wetenschappelijk onderzoek.

Afsluitend worden enkele fundamentele dilemmas geschetst waarmee publieke organisaties te maken hebben als zij hun strategisch HRM-beleid willen vormgeven. Ook wordt uitgebreid ingegaan op de uitdagingen waarvoor publieke organisaties zich de komende jaren geplaatst zullen zien.

Door de verbinding met wetenschappelijke inzichten beoogt het boek fundamentele keuzes ten aanzien van HRM-vraagstukken voor de lezer gemakkelijker te maken. Daarmee richt het boek zich uitdrukkelijk op degenen die op academisch werk- en denkniveau in de publieke sector werkzaam zijn en in hun werk met HRM-vragen geconfronteerd worden. Daarnaast richt het boek zich op
studenten in het wetenschappelijk onderwijs en in latere jaren van het HBO.''

 

 Levertijd:  

-

Strategisch Hrm In De Publieke Sector Nederlands | Paperback | 9789023246022 | 271 pagina's
Taalnl
BindwijzePaperback
Aantal pagina's271
IllustratiesMet illustraties
HoofdauteurBram Steijn
Tweede AuteurSandra Groeneveld
HoofdredacteurBram Steijn
Tweede RedacteurSandra Groeneveld
HoofduitgeverijGorcum B.V., Koninklijke van
Gewicht543 g
Product breedte171 mm
Product hoogte16 mm
Product lengte240 mm
StudieboekJa
Verpakking breedte172 mm
Verpakking hoogte15 mm
Verpakking lengte243 mmLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst