Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Verschroeide aardevonden we het goedkoopst op Bol.com voor €9.99. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Verschroeide aarde

Nederlands | 1e druk | 9789022532676 | 349 pagina's

David L. Robbins - 9789022532676

 

Nederlands | 1e druk | 9789022532676 | 349 pagina's

Een aangrijpende, diepmenselijke en ijzingwekkend spannende roman van de auteur van de bestsellers De rattenoorlog en Oorlogszone Berlijn.
Al de hele zomer heeft het niet geregend in het dorpje Good Hope. Door de hitte komen de onderhuids smeulende spanningen in de kleine gemeenschap dicht aan de oppervlakte. Dan gaat de mooie eeuwenoude kerk, de trots van de methodistische gemeenschap, in vlammen op. Elijah Waddell wordt gearresteerd, terwijl hij staat te juichen bij de brand. De dag ervoor heeft hij zijn vlak na de geboorte overleden dochtertje Nora Carol opnieuw moeten begraven omdat ze niet welkom was op het kerkhof. Want Elijah is zwart en zijn vrouw Clare is blank.
Advocaat Nat Deeds probeert Elijah over te halen schuld te bekennen, maar hij weigert halsstarrig. Dan wordt onder de as van de kerk het lichaam aangetroffen van de dochter van de sheriff en verandert de aanklacht in moord en verkrachting. Op zoek naar ontlastende bewijzen en inmiddels overtuigd van de onschuld van zijn cliënt wordt Deeds geconfronteerd met de vooroordelen, de verziekte familieverhoudingen en de haat die het leven in Good Hope bepalen. Zijn tegenspelers, de sheriff en de officier van justitie, zijn de machtigste mannen van het dorp en Deeds strijd lijkt hopeloos. Maar gelukkig blijken er mensen te zijn wier rechtvaardigheidsgevoel het wint van angst en traditie.
'Knap geplot, met groot inzicht in het menselijk drama en vol tederheid geschreven.' Publishers Weekly
'Een briljant verteld verhaal van een auteur die blijft groeien en steeds meer indruk maakt.' Kirkus Reviews
'Aangrijpend en adembenemend.' New York Post
'Verschrikkelijk spannend en buitengewoon origineel.' Frederick Forsyth

 

 Levertijd:   1 - 8 dagen

Tweedehands: €9.99
(Inclusief €1,99 servicekosten)

Verschroeide aarde Nederlands | 1e druk | 9789022532676 | 349 pagina's
TaalNederlands
Verschijningsdatum2002-07-01
Druk1e druk
Aantal pagina's349 pagina's
Kaarten inbegrepenNee
IllustratiesNee
AuteurDavid L. Robbins
UitgeverUitgeverij M
Vertaald doorG. Grasman
BindwijzePaperback
Extra groot lettertypeNee
Gemiddelde leestijd9 hLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties Afrekenen  Voeg toe aan lijst 

Ander aanbod

StaatVerkoperLevertijdPrijs
GoedParticulier1 - 10 dagen  Bestel voor €16.94  Voeg toe aan lijst 
Als nieuwParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €19.94  Voeg toe aan lijst 
RedelijkParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €9.99  Voeg toe aan lijst 

Gerelateerde producten