Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. De Jiddische politiebond - Michael Chabonvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €16.74. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

De Jiddische politiebond - Michael Chabon

Nederlands | Boek & Overig item | 9789022322116 | 415 pagina's

Michael Chabon - 9789022322116

 

Nederlands | Boek & Overig item | 9789022322116 | 415 pagina's

Wat was er gebeurd als het plan van Franklin Roosevelt om Alaska – en niet Israël – na de Tweede Wereldoorlog tot thuisland voor de Joden te maken niet was afgeblazen? Dit gegeven gebruikt Michael Chabon in zijn nieuwe roman, die zich afspeelt in het fictieve ‘Alyeska’, een nieuwe gemeenschap van voornamelijk Joden uit het oude Europa. Na zestig jaar telt de bevolking er vijf miljoen zielen; Jiddisch is er de voertaal. Orthodox-joodse bendes schuimen de straten van de stad Sitka af, waar inspecteur Meyer Landsman op het lijk stuit van een heroïnejunk annex schaakprotegé. Al snel leidt deze moord naar de charismatische rabbi Gold, aanvoerder van een sekte die er maffiose praktijken op na houdt. Maar achter de sekte duikt een nog veel dreigender schaduw op... Ondanks de bezwaren van zijn partner Berko is Meyer vastbesloten om de waarheid rond de intrigerende moord boven water te halen. Zelfs als dat betekent dat hij zijn badge moet inleveren en zich de woede op de hals haalt van het hoofd van de afdeling Moordzaken:
zijn ex-vrouw Bina.

 

 Levertijd:   Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Tweedehands: €16.74
(Inclusief €1,99 servicekosten)

De Jiddische politiebond - Michael Chabon Nederlands | Boek & Overig item | 9789022322116 | 415 pagina's
Taalnl
BindwijzeBoek & Overig item
Aantal pagina's415
Kaarten inbegrepenNee
IllustratiesNee
HoofdauteurMichael Chabon
HoofduitgeverijManteau
Eerste VertalerChristien Jonkheer
Tweede VertalerChristien Jonkheer
Co Vertaler(s)Gerda Baardman
Originele titelThe Yiddish Policemen S Union
Gewicht705 g
Product breedte152 mm
Product hoogte38 mm
Product lengte230 mm
StudieboekNeeLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst