Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Robert Langdon 5 - Oorsprongvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €8.49. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Robert Langdon 5 - Oorsprong

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789021022536 | 544 pagina's

Dan Brown - 9789021022536

 

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789021022536 | 544 pagina's

Voordelige mid price-editie van Oorsprong het laatste boek van Dan Brown. Deze Robert Langdon-thriller speelt zich af in Spanje.

In Oorsprong houdt Robert Langdon zich bezig met de vragen: Waar komen wij vandaan en waar gaan wij naartoe? Het verhaal speelt zich af in Spanje: Madrid, Barcelona, Bilbao en Sevilla en zit vol moderne kunst, innovatieve technologie, codes, religie, geschiedenis en architectuur. Oorsprong is het nieuwe boek van Dan Brown, de populairste thrillerschrijver ter wereld.
Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, bezoekt het hypermoderne Guggenheim-museum in Bilbao voor een belangrijke onthulling van een ontdekking die de wetenschap voor altijd zal veranderen. De gastheer van de avond is Edmond Kirsch, een veertigjarige miljardair en futurist wiens oogverblindende hightech uitvindingen en gewaagde uitspraken hem wereldberoemd hebben gemaakt. Maar de nauwkeurig georkestreerde avond barst plotseling uit in chaos, waardoor Kirsch' waardevolle ontdekking voorgoed dreigt te verdwijnen. Duizelig en geconfronteerd met een directe dreiging, ontsnapt Langdon uit Bilbao, samen met de elegante museumdirecteur Ambra Vidal.
Ze vluchten naar Barcelona, gehaast op zoek naar een cryptisch wachtwoord dat Kirsch' geheim kan ontsluiten. Langdon en Vidal zoeken hun weg door de donkere gangen van verborgen geschiedenissen en extreme religies, terwijl ze een gekwelde vijand moeten ontwijken die zijn alwetende macht rechtstreeks aan het Spaanse koninklijk huis lijkt te onttrekken – en die voor niets zal wijken om Edmond Kirsch tot zwijgen te brengen.
Moderne kunst en raadselachtige symbolen manifesteren zich veelvuldig in het spoor dat ze volgen, en Langdon en Vidal ontdekken aanwijzingen die ze uiteindelijk oog in oog brengen met Kirsch' schokkende ontdekking. En met de adembenemende waarheid die ons zo lang is ontgaan…

 

 Levertijd:   1 - 8 dagen

Tweedehands: €8.49
(Inclusief €1,99 servicekosten)

Robert Langdon 5 - Oorsprong Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789021022536 | 544 pagina's
TaalNederlands
BindwijzePaperback
Druk1
Verschijningsdatumjuni 2018
Afmetingen21,5 x 14 x 3,9 cm
Aantal pagina's544 pagina's
Kaarten inbegrepenNee
IllustratiesNee
AuteurDan Brown
RedacteurTheo Veenhof
Co-redacteurTheo Veenhof
UitgeverLuitingh-Sijthoff
Vertaald doorYolande Ligterink | Erica Feberwee | Yolande Ligterink
Extra groot lettertypeNee
Gemiddelde leestijd13 h
NUR code332
SubtitelRobert Langdon deel 5 (ook los te lezen) - Nederlandstalige editieLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst 

Ander aanbod

StaatVerkoperLevertijdPrijs
GoedParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €9.09  Voeg toe aan lijst 
Als nieuwParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €10.94  Voeg toe aan lijst 
GoedParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €10.99  Voeg toe aan lijst 
GoedParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €11.49  Voeg toe aan lijst 
GoedParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €11.98  Voeg toe aan lijst 
Als nieuwParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €11.99  Voeg toe aan lijst 
GoedParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €12.98  Voeg toe aan lijst 
GoedParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €13.98  Voeg toe aan lijst 
GoedParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €14.49  Voeg toe aan lijst 
RedelijkParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €8.49  Voeg toe aan lijst 

Gerelateerde producten