Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Beter Omgaan Met De Emoties Van Kleutersvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €31.99. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Beter Omgaan Met De Emoties Van Kleuters

Nederlands | Druk: 1 | Onbekende bindwijze | 9789020976199 | 159 pagina's

N. Jeannin, P. Adriaenssens - 9789020976199

 

Nederlands | Druk: 1 | Onbekende bindwijze | 9789020976199 | 159 pagina's

Goed leren omgaan met emoties is van groot belang voor de persoonlijke ontwikkeling van jonge kinderen. Dit boek leert hoe je kleuters kunt helpen om te gaan met hun emoties. Gevoelens van onveiligheid en pijn, emoties die voortvloeien uit conflict- of rouwsituaties, maar ook gevoelens van vreugde en trots: kinderen van 2,5 tot 5 jaar kunnen ze vaak moeilijk beheersen.;;;Dit boek toont hoe we door goed te kijken naar kinderen en het spel dat ze spelen, veel kunnen afleiden over hun sociaalemotionele welzijn.;;;Van daaruit kunnen we onze kleuters spelenderwijs sociale vaardigheden bijbrengen. Dit boek introduceert daarvoor onder meer het spel 'het toverbos'. Met deze methode, die dierenpoppen en verhalend materiaal gebruikt, worden kleuters weerbaarder, gaan ze zelf op zoek naar oplossingen en winnen ze aan zelfvertrouwen.;;;Voor ouders, kleuterleiders, leerkrachten, schoolpsychologen en andere begeleiders van kinderenGoed leren omgaan met emoties is van groot belang voor de persoonlijke ontwikkeling van jonge kinderen. Gevoelens van onveiligheid en pijn, emoties die voortvloeien uit conflict- of rouwsituaties, maar ook gevoelens van vreugde en trots: kinderen van 2,5 tot 5 jaar kunnen ze vaak moeilijk beheersen. Dit boek leert hoe je kleuters kunt helpen om te gaan met hun emoties. Door goed te kijken naar kinderen en het spel dat ze spelen, kunnen we namelijk veel afleiden over hun sociaal-emotionele welzijn. Van daaruit kunnen we onze kleuters spelenderwijs sociale vaardigheden bijbrengen. Dit boek introduceert daarvoor onder meer het spel 'Het Toverbos'. Met deze methode, die dierenpoppen en verhalend materiaal gebruikt, worden kleuters weerbaarder, gaan ze zelf op zoek naar oplossingen en winnen ze aan zelfvertrouwen.

 

 Levertijd:   1 - 8 dagen

Tweedehands: €31.99
(Inclusief €1,99 servicekosten)

Beter Omgaan Met De Emoties Van Kleuters Nederlands | Druk: 1 | Onbekende bindwijze | 9789020976199 | 159 pagina's
TaalNederlands
BindwijzeOnbekende bindwijze
Druk1
Verschijningsdatumoktober 2008
Afmetingen24 x 16 x 1 cm
Aantal pagina's159 pagina's
Kaarten inbegrepenNee
IllustratiesNee
AuteurN. Jeannin | P. Adriaenssens
Co-auteurP. Adriaenssens
UitgeverLannoo
Extra groot lettertypeNee
NUR code854
SubtitelMet de methode van 'Het Toverbos'Laat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst 

Ander aanbod

StaatVerkoperLevertijdPrijs
Als nieuwParticulierUiterlijk 13 augustus in huis  Bestel voor €38.49  Voeg toe aan lijst 
Als nieuwParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €31.99  Voeg toe aan lijst 
Als nieuwParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €46.99  Voeg toe aan lijst 

Gerelateerde producten