Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Socialezekerheidswetgeving 2017vonden we het goedkoopst op Bol.com voor €11.94. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Socialezekerheidswetgeving 2017

Nederlands | Druk: 32 | Paperback | 9789013141320 | 1464 pagina's

P.S. Fluit - 9789013141320

 

Nederlands | Druk: 32 | Paperback | 9789013141320 | 1464 pagina's

Er is het afgelopen jaar het nodige veranderd in de regelgeving. Veel regelingen zijn inhoudelijk gewijzigd. Ook zijn er enkele wijzigingen aangebracht in de indeling van de wet- en regelgeving. De bundel is een selectie van de belangrijkste regelingen. Om te voorkomen dat de bundel te dik wordt, zijn diverse nadere regelingen en beleidsregels vermeld op de website die gekoppeld is aan deze bundel: www.socialezekerheidswetgeving.nl http://www.socialezekerheidswetgeving.nl>. Met een unieke code kunt u zich eenmalig registreren voor deze site. Informatie daarover vindt u voorin de bundel. Een overzicht van de regelingen die op deze website staan vindt u in deze bundel na het overzicht van de normbedragen in 2017. In de bundel is een inleiding opgenomen waarin de sociale zekerheid in vogelvlucht wordt behandeld. In de inleiding wordt ook ingegaan op nieuwe ontwikkelingen. De datum genoemd in de aanhef van de regelingen verwijst naar de datum waarop de laatste wijziging heeft plaatsgevonden. Deze complete en nuttige uitgave is in vele sectoren bruikbaar. Te denken valt aan opleidingen in de sfeer van de sociale zekerheid, de rechtshulpverlening, de rechtspraak en de uitvoeringsorganen. Maar ook de uitkeringsgerechtigden en premieplichtigen kunnen nagaan waar zij recht op hebben en wat hun verplichtingen zijn. Aan de regelingen gaat een korte inleiding vooraf. Daarin worden de hoofdlijnen van het stelsel van sociale zekerheid geschetst. Tevens wordt ingegaan op enkele actuele ontwikkelingen op het terrein van de sociale zekerheid. Ook is een overzicht van de normbedragen van de premies en uitkeringen per 1 januari 2017 opgenomen. De uitgave is samengesteld door mr. P.S. Fluit die als advocaat werkzaam is bij Stadhouders Advocaten te Utrecht. In 2001 is hij gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam. De titel van zijn proefschrift luidt #Verzekeringen van solidariteit#. Hij verzorgt bij diverse instellingen cursussen op het gebied van arbeids- en socialezekerheidsrecht. Hij is co-auteur van het boek #Arbeidsrecht in de praktijk#, de commentaren #Tekst & Commentaar Socialezekerheidsrecht# en #Nederlandse Documentatie Sociale Zekerheid#, is vaste medewerker van het Tijdschrift Recht en Arbeid en auteur van verschillende publicaties op het gebied van arbeids- en socialezekerheidsrecht.

 

 Levertijd:   Uiterlijk 21 oktober in huis

Tweedehands: €11.94
(Inclusief €1,99 servicekosten)

Socialezekerheidswetgeving 2017 Nederlands | Druk: 32 | Paperback | 9789013141320 | 1464 pagina's
TaalNederlands
BindwijzePaperback
Druk32
Verschijningsdatumfebruari 2017
AfmetingenAfmeting: 21,1 x 14,9 x 5 cm
Aantal pagina's1464 pagina's
IllustratiesMet illustraties
Auteur(s)P.S. Fluit
UitgeverWolters Kluwer Nederland B.V.
Gewicht1606 g
StudieboekJa
Verpakking breedte151 mm
Verpakking hoogte51 mm
Verpakking lengte213 mmLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst