Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. BASIS BINAS DR 3vonden we het goedkoopst op Bol.com voor €0. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

BASIS BINAS DR 3

Nederlands | Paperback | 9789001893767 | 68 pagina's

- 9789001893767

 

Nederlands | Paperback | 9789001893767 | 68 pagina's

Het informatieboek 'Basis Binas' is bestemd voor de onderbouw havo/vwo en het gehele mavo en VBO. Tevens is het een goede voorbereiding op het gebruik van de Binas in de opleiding voor havo en vwo. Daarnaast kan deze uitgave een functie vervullen op sommige schooltypen binnen het mbo/hbo. De invoering van de examenniveaus c en D en het onderwijs zoals dat volgens de Wet op de Basisvorming ingericht is, vereisten een ander informatieboek voor de leerlingen van de leeftijdscategorie 12 tot en met 16 jaar dan eerder door de NVON is vervaardigd. De 'Basis Binas' komt hieraan tegemoet. Het boek bevat schema's en tabellen met een natuurkundige, scheikundige, biologische en algemeen natuurwetenschappelijke achtergrond. De inhoud van de schema's en tabellen is getoetst aan de examenprogramma's scheikunde, natuurkunde en biologie op het c- en D - niveau en kan zeker ook gebruikt worden bij het aanleren van de vaardigheden uit het kerndoel A van de basisvorming voor de vakken natuur - en scheikunde en biologie. Ook scholen waar het onderwijs in de natuurwetenschappen geheel geïntegreerd wordt gegeven, bijvoorbeeld in de vorm van Natuuronderwijs, zullen van deze uitgave veel plezier kunnen hebben. Tevens hoopt zij dat ook basisschoolleraren (in opleiding) dit boek als gemakkelijk hanteerbare bron voor hun lessen Natuuronderwijs zullen gebruiken. Daar immers legt men de basis voor de belangstelling in de natuurwetenschappen.

 

 Levertijd:  

-

BASIS BINAS DR 3 Nederlands | Paperback | 9789001893767 | 68 pagina's
Taalnl
BindwijzePaperback
Aantal pagina's68
IllustratiesMet illustraties
HoofduitgeverijNoordhoff Uitgevers B.V.
Gewicht131 g
Product breedte170 mm
Product hoogte10 mm
Product lengte220 mm
Verpakking breedte169 mm
Verpakking hoogte5 mm
Verpakking lengte219 mmLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst