Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Effectief leren basisboek incl. toegang tot Prepzonevonden we het goedkoopst op Bol.com voor €19.99. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Effectief leren basisboek incl. toegang tot Prepzone

Nederlands | Druk: 4 | Paperback | 9789001873127 | 231 pagina's

Sebo Ebbens, Simon Ettekoven - 9789001873127

 

Nederlands | Druk: 4 | Paperback | 9789001873127 | 231 pagina's

Effectief leren, basisboek biedt je de nieuwste onderwijskundige inzichten waarmee je zo leert onderwijzen dat je leerlingen effectief leren. Helder geschreven en vol praktische tips.
Waarom kiezen voor Effectief leren, basisboek?
* reikt je instrumenten aan voor effectief leren;
* talloze praktijkvoorbeelden, tips en adviezen;
* inclusief unieke code voor Prepzone, met handige extra toetsen, flitscolleges en begrippentrainer.
Effectief leren, basisboek bespreekt uitgebreid de instructiestrategie├źn 'directe instructie' en 'samenwerkend leren' en geeft je talloze tips en werkvormen om hier in de klas vorm aan te geven. Daarnaast besteedt het boek veel aandacht aan goed vragen stellen, meervoudige intelligentie en de ontwikkeling van een goed leerklimaat. Veel van de voorbeelden en tips die je in het boek vindt, zijn direct afkomstig uit de praktijk, uit de vele honderden lessen die de auteurs jaarlijks in scholen zien. Elk hoofdstuk sluit af met wat er in de literatuur over het betreffende onderwerp te vinden is. Dit zorgt voor een goede koppeling tussen theorie en praktijk.
Deze vierde editie van Effectief leren, basisboek is ingrijpend herzien. Vrijwel geen pagina is zonder wijziging gebleven. In deze druk is er nadrukkelijk aandacht voor het werk van John Hattie. Het gebruik van nieuwe media is geïntegreerd in de voorbeelden en onderbouwingen, maar alleen daar waar het leren bevordert. In deze editie is extra aandacht besteed aan hoe om te gaan met huiswerk in de klas en in relatie daarmee aan het nieuwe begrip flipping the classroom. In het hoofdstuk klimaat is de paragraaf met het begrip 'basisbehoeften' naar voren gehaald en daarmee tot een sleutelbegrip geworden voor het leerklimaat in de klas. Bij de bespreking van het begrip 'leren' is uitdrukkelijk gebruikgemaakt van de recente studie van Douglas Hofstadter e.a. (2013). Effectief leren, basisboek is ook verkrijgbaar als e-book.
Online ondersteuning
Voorin je boek staat een unieke code waarmee je toegang krijgt tot Prepzone, een rijke digitale leeromgeving. Hier vind je allerlei toetsvragen, cases, opdrachten, flitscolleges, een begrippentrainer en extra studiemateriaal. Zo kun je je nog beter voorbereiden op je tentamens!

 

 Levertijd:   1 - 8 dagen

Tweedehands: €19.99
(Inclusief €1,99 servicekosten)

Effectief leren basisboek incl. toegang tot Prepzone Nederlands | Druk: 4 | Paperback | 9789001873127 | 231 pagina's
TaalNederlands
BindwijzePaperback
Druk4
Verschijningsdatummaart 2016
Afmetingen24 x 17 x 1,2 cm
Aantal pagina's231 pagina's
Kaarten inbegrepenNee
IllustratiesNee
AuteurSebo Ebbens | Simon Ettekoven
Co-auteurSimon Ettekoven
UitgeverNoordhoff Uitgevers
Extra groot lettertypeNee
Gewicht445 g
Verpakking breedte169 mm
Verpakking hoogte12 mm
Verpakking lengte245 mmLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst 

Ander aanbod

StaatVerkoperLevertijdPrijs
Als nieuwParticulierOp voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis  Bestel voor €31.09  Voeg toe aan lijst 
Als nieuwParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €19.99  Voeg toe aan lijst 
GoedParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €21.99  Voeg toe aan lijst 
Als nieuwParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €31.99  Voeg toe aan lijst 
GoedParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €36.99  Voeg toe aan lijst 
Als nieuwParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €36.99  Voeg toe aan lijst 

Gerelateerde producten