Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Bedrijfseconomische thema'svonden we het goedkoopst op Bol.com voor €7.99. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Bedrijfseconomische thema's

Nederlands | Druk: 4 | Paperback | 9789001784393 | 458 pagina's

P. de Boer, M.P. Brouwers - 9789001784393

 

Nederlands | Druk: 4 | Paperback | 9789001784393 | 458 pagina's

Bedrijfseconomische thema's behandelt een geselecteerd aantal bedrijfseconomische onderwerpen op een wat diepgaander niveau. Het boek is bedoeld voor de postpropedeutische fase van de opleiding en kan dus worden gezien als een vervolg op Basisboek Bedrijfseconomie of Bedrijfseconomie voor de dienstensector. De leerstof borduurt voort op de aanpak en inhoud van deze inleidende boeken. Het uitgangspunt is ook nu weer dat je je de leerstof zelfstandig moet kunnen eigen maken. Deze uitgave bevat een aantal elementen die dit stimuleren, zoals het gebruik van voorbeelden, illustraties uit de vakpers en relevante websites en tussenvragen.

Bij de behandeling van de onderwerpen zijn we uitgegaan van het gezichtspunt van de niet-specialist. Het boek bevat daardoor geen diepgaande theoretische uiteenzettingen over de gekozen onderwerpen, maar er is gekozen voor een zo praktisch mogelijke benadering met veel voorbeelden. De onderwerpen worden dan ook minder diepgaand uitgewerkt dan in een boek dat primair bedoeld is voor studenten in een bedrijfseconomische opleiding. Soms zijn elementen toegevoegd uit aanverwante vakgebieden om het desbetreffende onderwerp in een begrijpelijke context te plaatsen.

De onderwerpen in het boek zijn gerubriceerd in een zestal thema's:
- Planning en besturing van bedrijven
- Werkkapitaalbeheer
- Beslissingscalculaties
- Internationale handel
- Financieel risicobeheer
- Onderneming en maatschappij.

Deze thema's kunnen onafhankelijk van elkaar worden bestudeerd. Wel wordt een bepaalde voorkennis van het vakgebied verondersteld op het niveau van de hiervoor genoemde boeken.

Elk thema bevat een aantal hoofdstukken over relevante onderwerpen. Elk hoofdstuk kent een vaste opbouw. Aan het begin van elk hoofdstuk wordt je interesse voor het onderwerp gewekt aan de hand van een openingscasus die vragen oproept. Wat is hier aan de hand? Hoe kan dit? Deze vragen kunnen met de in het hoofdstuk behandelde theorie beantwoord worden. Vervolgens wordt in enkele paragrafen de leerstof uitgelegd. Door middel van tussenvragen wordt getoetst of je de leerstof begrijpt. Van de tussenvragen zijn de antwoorden achterin het boek opgenomen. Aan het einde van het hoofdstuk is een korte samenvatting opgenomen en een overzicht van de kernbegrippen die in het hoofdstuk worden genoemd. Elk hoofdstuk eindigt met enkele opgaven ter verwerking van de leerstof.

 

 Levertijd:   1 - 8 dagen

Tweedehands: €7.99
(Inclusief €1,99 servicekosten)

Bedrijfseconomische thema's Nederlands | Druk: 4 | Paperback | 9789001784393 | 458 pagina's
TaalNederlands
BindwijzePaperback
Druk4
Verschijningsdatumdecember 2010
Afmetingen24,1 x 17,1 x 2,2 cm
Aantal pagina's458 pagina's
IllustratiesMet illustraties
AuteurP. de Boer | M.P. Brouwers
Co-auteurM.P. Brouwers
UitgeverNoordhoff
Gewicht788 g
Verpakking breedte171 mm
Verpakking hoogte22 mm
Verpakking lengte241 mmLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst 

Ander aanbod

StaatVerkoperLevertijdPrijs
GoedParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €7.99  Voeg toe aan lijst 
GoedParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €9.99  Voeg toe aan lijst 
Als nieuwParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €9.99  Voeg toe aan lijst 
GoedParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €10.99  Voeg toe aan lijst 
GoedParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €11.99  Voeg toe aan lijst 
GoedParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €16.99  Voeg toe aan lijst 
Als nieuwParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €26.99  Voeg toe aan lijst 
Als nieuwParticulierUiterlijk 23 september in huis  Bestel voor €41.94  Voeg toe aan lijst 
GoedParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €31.99  Voeg toe aan lijst 
RedelijkParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €7.99  Voeg toe aan lijst 

Gerelateerde producten