Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Geld, internationale economische betrekkingen en bedrijfsomgevingvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €6.99. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Geld, internationale economische betrekkingen en bedrijfsomgeving

Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789001407230 | 310 pagina's

W. Hulleman, A.J. Marijs - 9789001407230

 

Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789001407230 | 310 pagina's

Geld, internationale economische betrekkingen en bedrijfsomgeving geeft je een actueel overzicht van de ontwikkelingen in de financiële wereld en op het gebied van internationale economische betrekkingen. Het boek bevat weinig ingewikkelde vakterminologie en wiskundige analysetechnieken, zodat je er prima zelfstandig mee kunt werken.
Waarom kiezen voor Geld, internationale economische betrekkingen en bedrijfsomgeving?
* geeft een actueel overzicht van de ontwikkelingen in de financiële wereld;
* weinig ingewikkelde vakterminologie en wiskundige analysetechnieken;
* handige ondersteunende website met extra opgaven.
Dit boek beschrijft de Europese monetaire verhoudingen, de ontwikkelingen in de mondialisering en de risico's voor ondernemingen die daaruit voortvloeien. Je krijgt inzicht in de manier waarop ondernemingen nadelige gevolgen hiervan voor het ondernemingsresultaat kunnen vermijden door middel van beleid. De theorie uit de eerste hoofdstukken leer je in de latere hoofdstukken praktisch toe te passen op de financiële en treasury afdelingen van ondernemingen en overheidsorganisaties.
Uitgangspunt van Geld, internationale economische betrekkingen en bedrijfsomgeving is dat je zelfstandig met het boek werkt. Ingewikkelde vakterminologie en wiskundige analysetechnieken zijn zoveel mogelijk achterwege gelaten, waardoor het boek zeer studentvriendelijk is.
In deze zevende editie zijn alle gegevens geactualiseerd, bijvoorbeeld met betrekking tot veranderingen in het (Europese) monetaire beleid. Deze uitgave bereidt je voor op een kaderfunctie in het bedrijfsleven of bij de overheid. Het geeft je de basiskennis van monetaire economie die je nodig hebt om je zelf verder in het vakgebied te verdiepen. Geld, internationale economische betrekkingen en bedrijfsomgeving is ook verkrijgbaar als e-book.
Online ondersteuning
Op de ondersteunende website www.geldieb.noordhoff.nl vind je extra meerkeuzevragen en opgaven. Erg handig bij je tentamenvoorbereiding!

 

 Levertijd:   1 - 8 dagen

Tweedehands: €6.99
(Inclusief €1,99 servicekosten)

Geld, internationale economische betrekkingen en bedrijfsomgeving Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789001407230 | 310 pagina's
TaalNederlands
BindwijzePaperback
Druk2
Verschijningsdatum1999-02-01
Afmetingen24,1 x 17 x 2 cm
Aantal pagina's310 pagina's
IllustratiesMet illustraties
AuteurW. Hulleman | A.J. Marijs
Co-auteurA.J. Marijs
UitgeverNoordhoff Uitgevers B.V.
Thema Subject CodeKJKLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst 

Ander aanbod

StaatVerkoperLevertijdPrijs
GoedParticulier4 - 5 dagen  Bestel voor €11.99  Voeg toe aan lijst 
GoedParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €19.94  Voeg toe aan lijst 
MatigParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €6.99  Voeg toe aan lijst 

Gerelateerde producten

Geen gerelateerde boeken gevonden