Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Interne beheersingvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €9.49. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Interne beheersing

Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789001400354 | 381 pagina's

Onbekend - 9789001400354

 

Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789001400354 | 381 pagina's

Interne beheersing 1e druk is een boek van Merkloos uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001400354

Het boek Interne Beheersing maakt deel uit van de serie Informatie & Control en behandelt de interne beheersing en administratieve organisatie van organisaties. Waar het Basisboek Informatie & Control de grondslagen van het vakgebied Interne Beheersing introduceert, biedt dit vervolgboek een verdere verdieping van de grondslagen en beheersingsprocessen en een uitgebreide behandeling van de interne beheersing en administratieve organisatie in verschillende typen organisaties. Daarmee is dit vervolgboek in combinatie met het basisboek in het bijzonder geschikt voor studenten die zich specialiseren in studierichtingen als Accountancy, Controlling, Accounting of SPD. Tevens is het boek, als verdieping in het vakgebied Interne Beheersing, geschikt voor studierichtingen als Informatiemanagement, Informatiekunde, Bedrijfskundige Informatica, Informatica en Economie.
Het boek kiest bij de behandeling van de interne beheersing van organisaties een sterke IT-invalshoek die prima aansluit bij de achtergrond en het interessegebied van de genoemde studierichtingen. Daarnaast wordt de theorie telkens toegelicht met voorbeelden en casussen die vaak zijn gebaseerd op praktijkvoorbeelden. Elk hoofdstuk is bovendien voorzien van oefenstof. Extra oefenmateriaal is beschikbaar op de ondersteunende website (http://www.informatiecontrol.wolters.nl). Deze website bevat tevens presentaties en nadere toelichtingen op het boek.
Het boek is onderverdeeld in drie delen. In deel 1 worden de grondslagen van het vakgebied behandeld. Hierin wordt het vakgebied afgebakend, worden de vier secundaire processen personeelsbeheer, investeren in vaste activa, geldbeheer en administreren besproken en wordt de invloed van IT op Interne Beheersing besproken. Deel 2 bespreekt de communicatie van de interne beheersing, waarbij zowel verbale beschrijvingen als schematische beschrijvingen worden belicht. Daarna wordt in deel 3 de interne beheersing van verschillende typen organisaties besproken. Hiertoe wordt eerst het typologiemodel belicht en wordt daarna de interne beheersing van handelsorganisaties. productieorganisaties, dienstverlenende organisaties en overheidsorganisaties besproken.

 

 Levertijd:   1 - 8 dagen

Tweedehands: €9.49
(Inclusief €1,99 servicekosten)

Interne beheersing Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789001400354 | 381 pagina's
TaalNederlands
BindwijzeHardcover
Druk1
Verschijningsdatum2006-09-01
Aantal pagina's381 pagina's
IllustratiesMet illustraties
AuteurOnbekend
UitgeverNoordhoff Uitgevers B.V.
Gewicht705 g
Verpakking breedte170 mm
Verpakking hoogte20 mm
Verpakking lengte240 mmLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst 

Ander aanbod

StaatVerkoperLevertijdPrijs
GoedParticulierOp voorraad. Nu besteld, vrijdag in huis  Bestel voor €10.04  Voeg toe aan lijst 
GoedParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €9.49  Voeg toe aan lijst 
Als nieuwParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €9.94  Voeg toe aan lijst 
Als nieuwParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €11.99  Voeg toe aan lijst 
Als nieuwParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €15.99  Voeg toe aan lijst 
GoedParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €16.99  Voeg toe aan lijst 
Als nieuwParticulierUiterlijk 28 september in huis  Bestel voor €24.49  Voeg toe aan lijst 
Als nieuwParticulierUiterlijk 28 september in huis  Bestel voor €24.49  Voeg toe aan lijst 

Gerelateerde producten