Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. In het Licht der Waarheid - Graalsboodschap (drie delen in één boek)vonden we het goedkoopst op Bol.com voor €49.50. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

In het Licht der Waarheid - Graalsboodschap (drie delen in één boek)

Nederlands | Leder | 9783902767059 | 1156 pagina's

Abd-Ru-Shin - 9783902767059

 

Nederlands | Leder | 9783902767059 | 1156 pagina's

Het werk van Abd-ru-shin «In het Licht der Waarheid - Graalsboodschap», voor het eerst in het Nederlands uitgegeven met alle drie de delen in één boek, verschaft de lezer inzicht in het werken van de natuur- en scheppingswetten. Op een begrijpelijke manier schildert de auteur de uitwerking van de verschillende wetten, die tot in de fijnste vertakkingen met elkaar verweven zijn. De mens is een reiziger, die deze planeet aarde in meerdere belichamingen als mens bewoont. Wat dus in de grijze oudheid op deze planeet gebeurde, was reeds het werk van de tegenwoordige mensen, omdat wij ook toen al in vroegere incarnaties aan deze tijdperken hebben meegewerkt.
De thema’s die Abd-ru-shin in zijn werk belicht, omvatten de zin van het leven en de opgave die de mens op deze aarde te vervullen heeft. Daarnaast wordt het verschil in het wezen van man en vrouw verklaard, die in het bijzonder in een fijnere, naar het licht toestrevende aard van al het vrouwelijke tot uitdrukking komt.

Wanneer de lezer de beschrijvingen van Abd-ru-shin met een open geest volgt, verwerft hij/zij daarbij een basis voor het kunnen vermoeden van datgene, wat de verschillende culturen van deze aarde als «God» aanduiden. God als de Schepper van alle dingen wordt in zijn schepping slechts voor die mens werkelijk waarneembaar, die zich zonder voorbehoud in deze schepping en de daarin werkende wetten voegt. Hierbij kan er geen scheiding tussen geloof en wetenschap zijn, want beide hebben dezelfde oorsprong en vereisen voor het begrijpen een zakelijk onderzoeken, dat alleen in het vrijzijn van iedere vorm van bindingen kan plaatsvinden.

 

 Levertijd:   Uiterlijk 9 december in huis

49.50

In het Licht der Waarheid - Graalsboodschap (drie delen in één boek) Nederlands | Leder | 9783902767059 | 1156 pagina's
TaalNederlands
BindwijzeLeder
Aantal pagina's1156 pagina's
IllustratiesNee
Auteur(s)Abd-Ru-Shin
Originele TitelIm Lichte der Wahrheit - Gralsbotschaft
Extra groot lettertypeNee
Gewicht1 kg
StudieboekNee
Verpakking breedte15 cm
Verpakking hoogte4 cm
Verpakking lengte22 cmLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst