Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Phase/State Transitions in Foods, Chemical,Structural and Rheological Changesvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €0. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.
Engels | Hardcover | 9780824701796 | 27 mei 1998 | 408 pagina's
Rao, M. A. Rao - 9780824701796
Engels | Hardcover | 9780824701796 | 27 mei 1998 | 408 pagina's
Covers the basic and applied principles of phase/state transitions and analyzes their impact on chemical, physical, and rheological changes occurring in food during processing, preservation, and storage-offering practical insights on the most effective ways to move product development forward. Provides a fundamental understanding of transition phenomena, food components, and products, and unit operations.
Levertijd:
-
Phase/State Transitions in Foods, Chemical,Structural and Rheological Changes Engels | Hardcover | 9780824701796 | 27 mei 1998 | 408 pagina's | |
---|---|
Taal | en |
Bindwijze | Hardcover |
Oorspronkelijke releasedatum | 27 mei 1998 |
Aantal pagina's | 408 |
Illustraties | Nee |
Hoofdauteur | Rao |
Tweede Auteur | M. A. Rao |
Co Auteur | Richard W. Hartel |
Hoofdredacteur | Richard W. Hartel |
Tweede Redacteur | Richard W. Hartel |
Co Redacteur | M. A. Rao |
Hoofduitgeverij | Taylor & Francis Inc |
Extra groot lettertype | Nee |
Gewicht | 680 g |
Studieboek | Nee |
Verpakking breedte | 158 mm |
Verpakking hoogte | 25 mm |
Verpakking lengte | 230 mm |