Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Phase/State Transitions in Foods, Chemical,Structural and Rheological Changesvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €0. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Phase/State Transitions in Foods, Chemical,Structural and Rheological Changes

Engels | Hardcover | 9780824701796 | 27 mei 1998 | 408 pagina's

Rao, M. A. Rao - 9780824701796

 

Engels | Hardcover | 9780824701796 | 27 mei 1998 | 408 pagina's

Covers the basic and applied principles of phase/state transitions and analyzes their impact on chemical, physical, and rheological changes occurring in food during processing, preservation, and storage-offering practical insights on the most effective ways to move product development forward. Provides a fundamental understanding of transition phenomena, food components, and products, and unit operations.

 

 Levertijd:  

-

Phase/State Transitions in Foods, Chemical,Structural and Rheological Changes Engels | Hardcover | 9780824701796 | 27 mei 1998 | 408 pagina's
Taalen
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum27 mei 1998
Aantal pagina's408
IllustratiesNee
HoofdauteurRao
Tweede AuteurM. A. Rao
Co AuteurRichard W. Hartel
HoofdredacteurRichard W. Hartel
Tweede RedacteurRichard W. Hartel
Co RedacteurM. A. Rao
HoofduitgeverijTaylor & Francis Inc
Extra groot lettertypeNee
Gewicht680 g
StudieboekNee
Verpakking breedte158 mm
Verpakking hoogte25 mm
Verpakking lengte230 mm



Laat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.



  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst