Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Vaarbewijs Theorieboek KVB 1 en 2 – Pleziervaartbewijs + Online Examens Vaarbewijs Theorie Oefenen + KVB 1 en KVB 2 Samenvatting – Vaarbewijs 1 en 2 2021vonden we het goedkoopst op Bol.com voor €39.95. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Vaarbewijs Theorieboek KVB 1 en 2 – Pleziervaartbewijs + Online Examens Vaarbewijs Theorie Oefenen + KVB 1 en KVB 2 Samenvatting – Vaarbewijs 1 en 2 2021

Nederlands | Druk: Vaarbewijs Theorieboek KVB 1 en 2 – Pleziervaartbewijs + Online Examens Vaarbewijs Theorie Oefenen + KVB 1 en KVB 2 Samenvatting – Vaarbewijs 1 en 2 2021 | Boxset paperback | 8719274518280 | Geen personage | 500 pagina's

Leertheorie, Vaarbewijs Cursusboek - 8719274518280

 

Nederlands | Druk: Vaarbewijs Theorieboek KVB 1 en 2 – Pleziervaartbewijs + Online Examens Vaarbewijs Theorie Oefenen + KVB 1 en KVB 2 Samenvatting – Vaarbewijs 1 en 2 2021 | Boxset paperback | 8719274518280 | Geen personage | 500 pagina's

Vaarbewijs Theorieboek / cursusboek 1 theorieboek / cursusboek


Wil je het Pleziervaartbewijs 1 halen? Met dit theorieboek van LeerTheorie gaat dat ongetwijfeld lukken. Het is opgesteld door professionals, gemakkelijk te lezen, bevat heldere illustraties en staat boordevol oefenvragen. Hierdoor is het ook geschikt voor mensen die weinig weten van de watersport. Binnenkort sta jij trots met je Klein Vaarbewijs 1 in de hand aan het roer van je plezierjacht.

Pleziervaartbewijs 1 en CBR

Nu de VAMEX is opgeheven en haar taken heeft overgeheveld aan het CBR, haal je je Pleziervaartbewijs 1 ofwel KVB 1 op één van de 21 locaties van het CBR. Dit theorieboek voor KVB 1 voldoet aan alle richtlijnen die het CBR heeft opgesteld en bevat alle onderwerpen die je moet weten voor het CBR vaarbewijs 2020 theorie-examen. Denk aan de voorrangsregels, de techniek, lichten en dagtekens, veiligheid en milieu, enzovoort. Hierdoor weet je zeker dat je je goed zult voorbereiden.

KVB 1 regels

Je hebt KVB 1 nodig als je jacht langer is dan 15 meter en harder kan varen dan 20 kilometer per uur. Het schip mag echter niet langer zijn dan 25 meter. Met het Pleziervaartbewijs 1 mag je ook varen met jetski’s, waterscooters, rubberboten of speedboten met een onbeperkte pk. Met KVB 1 is het toegestaan om te varen op kanalen, meren en rivieren. Voor grote open wateren, zoals het IJsselmeer of de Oosterschelde, heb je KVB 2 nodig.

Samengevat bestaat dit theorieboek voor KVB 1 uit:

- 15 hoofdstukken waarin de examenstof van het CBR helder wordt uiteengezet
- Meer dan 75 oefenvragen. Ieder hoofdstuk eindigt met 5 oefenvragen, zodat je direct kunt checken of je de leerstof hebt begrepen.
- Tekens die van belang zijn tijdens het varen.

Vaarbewijs Theorieboek / cursusboek 2 theorieboek / cursusboek

Wil je je vaargebied uitbreiden? Dan heb je KVB 2 ofwel Pleziervaartbewijs 2 nodig. Met dit theorieboek van LeerTheorie zul je dit zeker halen. Het is helder geschreven door professionals, bevat duidelijke illustraties en vele oefenvragen.

CBR vaarbewijs

Het theorie-examen voor KVB 2 is ondergebracht bij het CBR. Dit heeft als voordeel dat je op veel meer locaties examen kan doen: op 21 in plaats van 5. Hierdoor heb je meer kans dat je examen kunt doen bij jou in de buurt. Dit theorieboek voor Pleziervaartbewijs 2 voldoet aan alle richtlijnen van het CBR. Hierdoor kun je je extra goed voorbereiden op het CBR vaarbewijs examen . Je zult niet voor verrassingen komen te staan.

Onderwerpen die voor het Pleziervaartbewijs 2 van belang zijn, zijn onder andere:

- Hoe werken getijden en stromingen?
- Hoe kun je navigeren zonder GPS?
- Hoe werken de passer en de plotter?

Pleziervaartbewijs 2: waar mag je varen?

Met het Pleziervaartbewijs 2 mag je naast rivieren, kanalen en meren de grote wateren bevaren. Denk aan De Waddenzee, het IJsselmeer, het Markermeer, de Oosterschelde, de Westerschelde, enzovoort. Net zoals voor KVB 1 geldt dat je met dit CBR vaarbewijs mag varen in jetski’s, waterscooters, rubberboten en speedboten met een onbegrensde pk. Verder mag je varen in schepen van 15 tot en met 25 meter.

Samengevat heeft dit theorieboek voor KVB 2 :

- 15 hoofdstukken waarin de leerstof helder uiteen is gezet.
- Meer dan 75 oefenvragen. Achter ieder hoofdstuk staan 5 vragen, zodat je gelijk kunt controleren of je de leerstof hebt begrepen.

Vaarbewijs Samenvatting 1

Wil je zo efficiënt mogelijk leren voor je KVB 1 2020? Gebruik dan deze samenvatting van het theorieboek voor het CBR vaarbewijs van LeerTheorie. Opgesteld door professionals, zodat je de leerstof zo snel en goed mogelijk tot je kunt nemen.

Pleziervaartbewijs 1 samenvatting

De samenvatting voor Pleziervaartbewijs 1 is kort en bondig geschreven. Alle onderdelen uit het theorieboek worden behandeld, waaronder: de tekens langs de vaarweg, de betonning, meteorologie, schroef- en roerwerking, manoeuvres, et cetera. Dit maakt het leren een stuk gemakkelijker en je bespaart veel tijd. Ook kun je na het leren uit het theorieboek voor KVB 1 de puntjes op de i zetten. De samenvatting bestaat in totaal uit 52 pagina’s.

CBR vaarbewijs

Voorheen werd het KVB 1 gerealiseerd door VAMEX. Deze instantie is echter opgeven. Haar taken zijn overgenomen door het CBR. De samenvatting voldoet uiteraard aan alle richtlijnen die het CBR hiervoor heeft opgesteld. Zo kun je je extra goed voorbereiden op je Pleziervaartbewijs 1 examen. Dat het CBR nu de examens realiseert heeft een groot voordeel: er zijn maar liefst 21 locaties waar je examen kunt doen, terwijl dat er voorheen 5 waren. Grote kans dat er een bij jou in de buurt zit.

KVB 1 regels

Als je je KVB 1 hebt gehaald mag je alle meren, kanalen en rivieren bevaren. Voor grote wateren, zoals het IJsselmeer en de Oosterschelde heb je KVB 2 nodig. Verder is het verplicht KVB 1 in bezit te hebben als je een vaartuig hebt met een lengte van 15 tot 25 meter of als het harder kan varen dan 20 kilometer per uur. KVB 1 geldt ook voor waterscooters, jetski’s, rubberboten en speedboten met een onbeperkte pk.

Vaarbewijs Samenvatting 2

Deze samenvatting over KVB 2 maakt het leren een stuk gemakkelijker. Hij is opgesteld door de professionals van LeerTheorie en gebaseerd op het theorieboek voor KVB 2. Jij zult zeker slagen voor je CBR vaarbewijs als je deze samenvatting goed doorneemt.

Pleziervaartbewijs 2 samenvatting

De samenvatting voor Pleziervaartbewijs 2 bestaat uit alle onderwerpen die in het theorieboek voor KBV 2 worden gehandeld. Denk aan: hoe kun je navigeren zonder GPS, hoe werken de getijden, hoe hou je rekening met dwarsstromen en zijwinden, hoe werkt een plotter, hoe werkt een passer, kaartpassen Markermeer deel 1 en 2, kaartpassen Waddenzee deel 1 en 2, et cetera. De theorie is echter kort en bondig opgeschreven, zodat je deze gemakkelijk en snel tot je kunt nemen. Hierdoor leer je een stuk sneller. In totaal bestaat de samenvatting uit 52 pagina’s.

KVB 2

Voorheen werd het Pleziervaartbewijs-examen geregeld door VAMEX. Maar sinds deze organisatie is opgeheven, wordt het Pleziervaartbewijs 2 examen door het CBR georganiseerd. Het voordeel hiervan is dat je nu op 21 locaties in Nederland terecht kan, in plaats van 5. Wellicht zit er eentje bij je in de buurt.

CBR vaarbewijs: waar mag je varen?

Als je je CBR vaarbewijs hebt gehaald, mag je varen op de grote open wateren. Je krijgt toegang tot het IJsselmeer, de Oosterschelde, de Westerschelde, het Markermeer, de Waddenzee, enzovoort. Na het behalen van KVB 2 staat één ding vast: je zult een stuk zelfverzekerder aan het roer staan. Zelfs als je te maken krijgt met heftige, natuurlijke krachten zoals de zee en de wind.

Vaarbewijs Online KVB 1

Wil je oefenen voor je KVB 1? Dit kan met de online examentraining van LeerTheorie. Je mag 20 uur lang examens maken. Zo kun je je extra goed voorbereiden voor je examen en vaar jij binnenkort trots door de Nederlandse kanalen, meren en rivieren.

Pleziervaartbewijs 1 online examen

De online examentraining voor Pleziervaartbewijs 1 bestaat uit 3 onderdelen: examen oefenen, vrij oefenen en het resultatenoverzicht. In totaal zijn er 10 oefenexamens die 60 minuten duren. Blijkt uit het resultatenoverzicht dat je bepaalde oefeningen nog niet beheerst, dan kun je vrij oefenen. Dit doe je door op het betreffende onderwerp te klikken. Elk onderwerp bestaat uit 5 vragen. De onderwerpen komen precies overeen met de hoofdstukvolgorde van het theorieboek voor KVB 1.

KVB 1 oefenen op mobiel

Je hoeft het online examen niet alleen op de computer te oefenen. Het is ook mogelijk in te loggen op je mobiel. Hierdoor kun je waar je maar wilt oefenen voor je examen: in de bus, in de trein, in de tuin et cetera.

CBR vaarbewijs

KVB 1 wordt tegenwoordig door het CBR georganiseerd. Het VAMEX is namelijk opgeheven. Dit oefenexamen voldoet aan alle richtlijnen voor het CBR vaarbewijs. Je zult niet voor ongewenste verrassingen komen te staan.

Vaarbewijs Online KVB 2

Bereid je goed voor op je KVB 2 examen met de online oefenexamens van LeerTheorie. Hiermee kun je 20 uur lang onbeperkt oefenen. Bovendien kun je ook inloggen op je mobiel, zodat je waar je maar wilt kunt trainen voor Pleziervaartbewijs 2.

KVB 2 onderwerpen

Bij de aanschaf van het online oefenexamen van KVB 2, krijg je een link en inloggegevens om in de oefenomgeving te komen. KVB 2 online komt exact overeen met de hoofdstukken die in het theorieboek voor het Pleziervaartbewijs 2 staan.

Indeling online omgeving Pleziervaartbewijs 2

De online omgeving voor Pleziervaartbewijs 2 bestaat uit 5 oefenexamens van 60 minuten, de resultaten en vrij oefenen. Als je een examen hebt gedaan en het blijkt dat je bepaalde onderdelen nog niet onder de knie hebt, dan kun je naar het onderdeel ‘vrij oefenen’ om het betreffende onderwerp nog eens door te nemen.

 

 Levertijd:   Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

39.95

Vaarbewijs Theorieboek KVB 1 en 2 – Pleziervaartbewijs + Online Examens Vaarbewijs Theorie Oefenen + KVB 1 en KVB 2 Samenvatting – Vaarbewijs 1 en 2 2021 Nederlands | Druk: Vaarbewijs Theorieboek KVB 1 en 2 – Pleziervaartbewijs + Online Examens Vaarbewijs Theorie Oefenen + KVB 1 en KVB 2 Samenvatting – Vaarbewijs 1 en 2 2021 | Boxset paperback | 8719274518280 | Geen personage | 500 pagina's
TaalNederlands
BindwijzeBoxset paperback
DrukVaarbewijs Theorieboek KVB 1 en 2 – Pleziervaartbewijs + Online Examens Vaarbewijs Theorie Oefenen + KVB 1 en KVB 2 Samenvatting – Vaarbewijs 1 en 2 2021
Verschijningsdatumfebruari 2020
Aantal pagina's500 pagina's
Kaarten inbegrepenJa
AVI codeAVI Start
Aanbevolen leeftijd18 - 99 jaar
IllustratiesMet illustraties in kleur
AuteurLeertheorie | Vaarbewijs Cursusboek
Co-auteurVaarbewijs Cursusboek
Vertaald doorVaarbewijs Theorieboek
Originele TitelVaarbewijs 1 en 2 – Theorieboek voor het KVB 1 en KVB 2 – Pleziervaartbewijs Leren en Oefenen met Vaarbewijs KVB 1 en KVB 2 – Voor het KVB CBR examen
PersonageGeen personage
Extra groot lettertypeJa
GeslachtUnisex
Gewicht1138 g
Taal handleidingNederlands
Verpakking breedte245 mm
Verpakking hoogte22 mm
Verpakking lengte364 mmLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst 

Ander aanbod

StaatVerkoperLevertijdPrijs
NieuwParticulierOp voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis  Bestel voor €39.95  Voeg toe aan lijst 
NieuwParticulierUiterlijk 8 maart in huis  Bestel voor €39.95  Voeg toe aan lijst