Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Auto Theorieboek - Auto Theorie Leren Rijbewijs B + CD-ROM incl.vonden we het goedkoopst op Bol.com voor €31.94. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Auto Theorieboek - Auto Theorie Leren Rijbewijs B + CD-ROM incl.

Nederlands | Druk: Nieuwste | Onbekende bindwijze | 8719274510055 | Geen personage | 300 pagina's

LeerTheorie BV, Auto theorieboek - 8719274510055

 

Nederlands | Druk: Nieuwste | Onbekende bindwijze | 8719274510055 | Geen personage | 300 pagina's

Auto Theorieboek - Auto Theorie Leren Rijbewijs B + CD-ROM incl. Smartphone Apps 2017
Theorieboek
LeerTheorie heeft jarenlange ervaring in theoriemiddelen voor auto, motor, brommer en vaarbewijs theorie. Heel veel leerlingen hebben met de theorieboeken van LeerTheorie hun examen succesvol behaald.


Het auto theorieboek van LeerTheorie is een 300 pagina tellend boek, opgedeeld in de CBR categorieën. In elk opvolgend hoofdstuk leert het auto theorieboek van LeerTheorie je de actuele lesstof van het CBR op logische wijze.

Door de speciale opzet en structuur van het boek navigeer je makkelijk door de auto theorie heen en leer je op slimme wijze. Het auto theorieboek biedt ook tips en trucs om de stof eenvoudig te onthouden.


Het auto theorieboek van LeerTheorie bestaat uit 25 hoofdstukken en behandelt alle onderwerpen zoals verkeerswetgeving, gevaar herkenning, voorrang, verkeersborden en meer.


Onze verkeersdocenten die ook theorieles klassikaal aanbieden, houden de leerstof van het auto theorieboek constant actueel. Het boek is inclusief
- Meer dan 110 vragen
- Uittreksels
- Antwoorden op de 110 vragen


Gebruik dit auto theorieboek om jezelf goed voor te bereiden op de CBR auto theorie-examen. De oefenvragen in het boek kan je gebruiken om je kennis te toetsen.


Theorie CD

Dit is de nieuwste auto theorie cd voor het CBR examen. Het is ideaal om de vragen die het CBR mogelijk zal vragen tijdens je theorie-examen te oefenen. Na het bestuderen van de CD kan je het theorie examen af leggen. De CD bevat 12 auto theorie examens en kan worden gebruikt op elk apparaat dat een CD rom Drive heeft. De CD heeft ja / nee vragen, gevaar herkenning en meerkeuze vragen. Het is gemaakt door theorie leraren die de theorie cursus geven in het Nederlands en zelfs in het Engels. Tijdens het theorie-examen moet je een totaal van 25 vragen over gevaarherkenning maken en 40 vragen over de theorie. Dit alles is onderdeel van deze auto theorie CD. Deze auto theorie examens zijn een vertegenwoordiging van de echte auto CBR theorie-examens. Naast de auto theorie CD adviseren wij een theorie cursus bij Theoriehuis om jezelf voor te bereiden op het auto theorie-examen.

Het auto theorie examen kan lastig zijn en een goede voorbereiding is van vitaal belang om te slagen voor het theorie examen. Deze cd is de ideale voorbereiding op het theoretisch examen bij het CBR

Inhoud
- 12 Auto theorie-examens
- Multiple choice vragen
- ja / nee-vragen opgenomen
- Inclusief gevaar herkenning
- Overzicht van gemaakte fouten
- Volgens meest recente CBR richtlijnen
- Voorrangs situaties- Systeem eisen -

Windows

2,33 GHz of sneller x86-compatibele processor of Intel® Atom ™ 1.6GHz of snellere processor voor notebooks Windows Server 2008 (32 bit), Windows Vista (32-bits) Windows 7 (32 bit en 64 bit), Windows 8 (32 bit en 64 bit), Windows 10 (32 bit en 64 bit) of Windows Server 2012
(64 bit) 512 MB RAM (1 GB RAM aanbevolen voor notebooks); 128 MB grafisch geheugen.

Mac OS

Intel Core ™ Duo 1,83 GHz of een snellere processor. Mac OS X v10.6, v10.7, v10.8, v10.9 of v10.10, 512 MB RAM-geheugen; 128 MB grafisch geheugen.


- Installatie -

Windows
1. Plaats de cd-rom in de cd-rom-drive.
2. Als de cd-rom niet automatisch wordt gestart, open je de Verkenner en ga je naar de CD-ROM drive en start het programma met behulp van het bestand Setup.exe.
3. Gebruik de Activeringscode wanneer u de cd voor de eerste keer start.

Apple Macintosh
1. Plaats de cd-rom in het cd-rom-drive.
2. Open de cd-rom genaamd Leertheorie Examen Trainer op uw bureaublad en het setup-bestand te openen. Als de cd-rom niet op het bureaublad verschijnt, ga je naar de CD-ROM met Finder.
3. Gebruik de Activeringscode wanneer u de cd voor de eerste keer start.

Apps

Examen App
In de examen app kan je alvast 1 examen gratis proberen. De examens in deze app zijn bedoeld als voorbereiding voor het auto CBR theorie examen. Als je onderweg op je smartphone nog een paar CBR theorie examens wilt oefenen, dan kan dat met dit product ook. Ideaal als je bijvoorbeeld onderweg bent en je je theoriekennis nog wat extra bij wilt spijkeren.

Voorrang App
Met de voorrang app kan je de nieuwe sleepvragen van het CBR alvast oefenen. Spelende wijs worden de sleepvragen gepresenteerd en je krijgt meteen te zien of je antwoord correct is. Een hele leuke manier om de voorrangsregels alvast te leren.

Verkeersborden App
Wil je een verkeersbord opzoeken? Dan is dit de ideale app. Je kan de app gebruiken als controle voor de verkeersborden. Daarnaast zijn er meerdere minigames waar je de verkeersborden kan oefenen.

Paktijkboek
Dit pakket is inclusief het praktijkboek voor het CBR rij examen

 

 Levertijd:   Uiterlijk 28 september in huis

Tweedehands: €31.94 (nieuw: €51.25) Besparing: 38 %
(Inclusief €1,99 servicekosten)

Auto Theorieboek - Auto Theorie Leren Rijbewijs B + CD-ROM incl. Nederlands | Druk: Nieuwste | Onbekende bindwijze | 8719274510055 | Geen personage | 300 pagina's
TaalNederlands
BindwijzeOnbekende bindwijze
DrukNieuwste
Verschijningsdatumjanuari 2019
Afmetingen24,1 x 17,1 x 2,1 cm
Aantal pagina's300 pagina's
Kaarten inbegrepenNee
AVI codeAVI Start
Aanbevolen leeftijd16 - 100 jaar
IllustratiesMet illustraties in kleur
AuteurLeerTheorie BV | Auto theorieboek
Co-auteurAuto theorieboek
UitgeverLeerTheorie
Vertaald doorAuto theorieboek
Originele TitelAuto Theorieboek 2019
PersonageGeen personage
Extra groot lettertypeNee
Gemiddelde leestijd30 h
GeslachtUnisex
Gewicht752 g
Verpakking breedte170 mm
Verpakking hoogte30 mm
Verpakking lengte240 mmLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst 

Ander aanbod

StaatVerkoperLevertijdPrijs
NieuwParticulierUiterlijk 23 september in huis  Bestel voor €41.99  Voeg toe aan lijst 
NieuwParticulierUiterlijk 28 september in huis  Bestel voor €37.50  Voeg toe aan lijst 
NieuwParticulierUiterlijk 23 september in huis  Bestel voor €51.25  Voeg toe aan lijst 
Als nieuwParticulierUiterlijk 28 september in huis  Bestel voor €31.94  Voeg toe aan lijst 

Gerelateerde producten