Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. AutoTheorieboek + Oefenboek 2020 - Rijbewijs B - Theorie examens leren en oefenenvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €29.49. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

AutoTheorieboek + Oefenboek 2020 - Rijbewijs B - Theorie examens leren en oefenen

Nederlands | Druk: Autotheorieboek met oefenboek | Paperback | 8717953217073 | Geen personage | 300 pagina's

LeerTheorie BV, Auto theorieboek - 8717953217073

 

Nederlands | Druk: Autotheorieboek met oefenboek | Paperback | 8717953217073 | Geen personage | 300 pagina's

AutoTheorieboek + Oefenboek 2020 - Rijbewijs B - Theorie examens leren en oefenen

Dit theoriepakket bevat 2 boeken. 1 x het oefenboek met maar liefst 12 theorie-examens en daarnaast het Theorieboek Verkeersregels van LeerTheorie BV. Het uitgebreide theorieboek auto van LeerTheorie BV bevat alle actuele verkeerstheorie en verkeersregels die jij moet leren om je auto theorie examen van het CBR te kunnen halen. Dit boek voldoet aan de examenrichtlijnen van het CBR. Nadat je de auto theorie hebt geleerd wil je natuurlijk weten of je de theorie goed kent. Met het oefenboek 12 realistische oefenexamens van LeerTheorie BV kan je heel goed voorbereiden op het officiële CBR auto theorie examen. Daarnaast krijg je ook nog eens een toegangscode waarmee je 4 smartphone examens kunt maken.

Voordelen van het theorieboek met oefenboek combinatie:

• Auto Theorieboek Rijbewijs B

• Auto Oefenboek Rijbewijs B met 12 CBR

• 4 smartphone examens

• Gratis verzending

• Examens zijn gelijk aan die van het CBR

• Volgens laatste CBR richtlijnen

Auto Theorieboek Rijbewijs B

Met het auto theorieboek voor het rijbewijs B leer je supersnel de theorie. Het is niet voor niets het meest succesvolle en meest verkochte auto theorieboek van Nederland. Meer dan vier miljoen Nederlanders hebben inmiddels het examen gehaald dankzij dit theorieboek. Het boek heeft haar succes te danken aan de zeer toegankelijke schrijfstijl en aan de vele foto's en illustraties waardoor de stof veel makkelijker te onthouden is. Het boek bevat 14 hoofdstukken die overeenkomen met de 14 CBR examenonderwerpen. Dit boek is het resultaat van 40 jaar ervaring in het ontwikkelen van theorieproducten. Een team van theorie- en verkeersdeskundigen werken nauw met elkaar samen om het theorieboek altijd up-to-date te houden met de nieuwste verkeersregels en de laatste eisen van het CBR.

Dit is de uitgave met de theorie voor het Auto theorie-examen. Deze uitgave bevat de theorie voor het behalen van het autorijbewijs. Behandeld worden: het menselijk tekort als bestuurder, wettelijke bepalingen, verkeerstekens, wegen, bijzondere weggedeelten; gedrag bij kruispunten, voorrang, voor laten gaan; snelheid en afstand houden; andere weggebruikers; rijmanoeuvres; stilstaan, parkeren, file, pech, slepen, ongevallen; communicatie, rijden met licht en in moeilijke weersomstandigheden; milieuaspecten en technische aspecten. Achterin is een verkeersbordenregister opgenomen. Ieder hoofdstuk is voorzien van veel verduidelijkende kleurenfoto's en soms een situatieschets. In de verkeerssituaties wordt rekening gehouden met de Europese richtlijnen. Geactualiseerde en flink herziende druk.


Auto Oefenboek Rijbewijs B met 12 CBR examens

Dit is de uitgave met de voordeligste vragentraining (780 vragen + antwoorden) voor het Auto theorie examen. Met dit oefenboek voor het rijexamen (auto rijbewijs B) is er de mogelijkheid voor iedere (aspirant)chauffeur om buiten de computer te oefenen in het beantwoorden van mogelijke (examen)vragen. Het boek is verdeeld in twaalf hoofdstukken van 65 vragen, 780 in totaal, de antwoorden komen na ieder hoofdstuk. In de verkeerssituaties wordt rekening gehouden met de Europese richtlijnen. Een aanbevolen uitgave voor zowel kandidaten als ervaren autorijders.


4 smartphone examens

Als je onderweg op je smartphone nog een paar CBR theorie examens wilt oefenen, dan kan dat met dit product ook. Je krijgt een code voor 4 smartphone examens. Met die code kun je inloggen en direct op je telefoon beginnen met het maken van examens. Ideaal als je bijvoorbeeld onderweg bent en je je theoriekennis nog wat extra bij wilt spijkeren.

 

 Levertijd:   1 - 8 dagen

Tweedehands: €29.49 (nieuw: €38.50) Besparing: 23 %
(Inclusief €1,99 servicekosten)

AutoTheorieboek + Oefenboek 2020 - Rijbewijs B - Theorie examens leren en oefenen Nederlands | Druk: Autotheorieboek met oefenboek | Paperback | 8717953217073 | Geen personage | 300 pagina's
TaalNederlands
BindwijzePaperback
DrukAutotheorieboek met oefenboek
Verschijningsdatumjanuari 2020
Aantal pagina's300 pagina's
Kaarten inbegrepenJa
AVI codeAVI Start
Aanbevolen leeftijd16 - 99 jaar
IllustratiesMet illustraties in kleur
AuteurLeerTheorie BV | Auto theorieboek
Co-auteurAuto theorieboek
UitgeverLeerTheorie BV
Vertaald doorLeerTheorie BV
Originele TitelAutoTheorieboek + Oefenboek 2020 - Rijbewijs B - Theorie examens leren en oefenen
PersonageGeen personage
Extra groot lettertypeJa
GeslachtUnisex
Gewicht1200 g
Taal handleidingNederlands
Verpakking breedte170 mm
Verpakking hoogte30 mm
Verpakking lengte240 mmLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst 

Ander aanbod

StaatVerkoperLevertijdPrijs
NieuwParticulierOp voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis  Bestel voor €38.50  Voeg toe aan lijst 
Als nieuwParticulierUiterlijk 4 december in huis  Bestel voor €31.94  Voeg toe aan lijst 
GoedParticulier1 - 8 dagen  Bestel voor €29.49  Voeg toe aan lijst 

Gerelateerde producten