Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Pampers Sensitive Billendoekjes - 1200 stuksvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €28.75. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Pampers Sensitive Billendoekjes - 1200 stuks

Huidtype: Alle huidtypes

- 8001841063188

 

Huidtype: Alle huidtypes

Reinigt de huid mild en biedt de vertrouwde huidbescherming van Pampers
• De unieke pH-gebalanceerde formule helpt de gevoelige huid van je baby te beschermen tegen irritatie
• Zonder alcohol en parfum en klinisch getest milder dan katoen en water
• Dermatologisch getest, geschikt voor gebruik vanaf de geboorte
• Sluiting zorgt ervoor dat de doekjes niet uitdrogen

Geschikt vanaf de geboorte
Je baby’s gevoelige huid verdient de vertrouwde huidbescherming van Pampers. Pampers Sensitive babydoekjes zijn klinisch getest zachter dan reinigen met katoen en water. De unieke pH-balancerende formule helpt huidirritatie voorkomen doordat ze de natuurlijk pH-waarde van de huid bewaart. Pampers Sensitive babydoekjes zijn speciaal ontwikkeld voor de verzorging van je baby’s gevoelige huid en bevatten geen parfum of alcohol. Deze babydoekjes zijn dermatologisch getest, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik vanaf de geboorte van je baby.

pH-neutraal: helpt beschermen tegen huidirritatie
De speciaal pH-balancerende formule van Pampers houdt de natuurlijke pH-waarde van de huid in stand en beschermt je baby’s gevoelige huid tegen irritatie.

Zonder geur
Het verschonen zou een moment moeten zijn tussen jou en je baby. Pampers Sensitive babydoekjes zijn klinisch bewezen zachter dan reinigen met katoen en water, waardoor de huid van je baby schoon en zacht aanvoelt.

Zonder parfum en alcohol voor de gevoelige huid
Geef je baby liefde en verzorging met vochtige doekjes zonder alcohol en parfum ter bescherming van je pasgeboren baby’s gevoelige huid.

Geschikt vanaf de geboorte
Deze babydoekjes reinigen zachtjes je baby’s gevoelige huid en bieden de vertrouwde huidbescherming van Pampers, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik vanaf de geboorte.

Sluiting die uitdroging van de doekjes voorkomt
Pampers Sensitive babydoekjes hebben een sluiting die ervoor zorgt dat je babydoekjes niet uitdrogen, zodat ieder babydoekje even vochtrijk is bij elk gebruik.

Dermatologisch getest
Zorg ervoor dat de delicate huid van je baby wordt beschermd met deze dermatologisch geteste babydoekjes, goedgekeurd door de Skin Health Alliance.

 

 Levertijd:   Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, dinsdag in huis

28.75

Pampers Sensitive Billendoekjes - 1200 stuks Huidtype: Alle huidtypes
HuidtypeHuidtype: Alle huidtypes
Hypo-allergeenJa
PH-neutraalJa
Dermatologisch getestJa
Gewicht7,3 kg
Afmetingen inclusief verpakking (b x h x d)29 x 33 x 20 cm
Gewicht7,3 kg
Totaal aantal billendoekjes1200 stuk(s)
Totaal aantal pakken billendoekjes15 verpakkingenLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst 

Gerelateerde producten