Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Pampers Sensitive Billendoekjes - 1008 Stuksvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €0. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Pampers Sensitive Billendoekjes - 1008 Stuks

Huidtype: Alle huidtypes

- 8001090030429

 

Huidtype: Alle huidtypes

• Dermatologisch bewezen zacht voor de gevoelige huid
• De billendoekjes hebben de unieke Soft Grip TextureTM van Pampers
• 15% dikker vs. Pampers Fresh Clean billendoekjes
• Klinisch bewezen zachtheid

Helpt de natuurlijke pH-waarde van de huid te behouden

Je unieke pasgeborene verdient een zachte reiniging. Daarom zorgen Pampers Sensitive billendoekjes op de zachtst mogelijke manier voor de gevoelige huid van je baby. Ze hebben de unieke Soft Grip Texture van Pampers en zijn 15% dikker dan Pampers Fresh Clean billendoekjes. Hun gebalanceerde vochtigheid laat de huid schoner aanvoelen en helpt de natuurlijke pH-waarde te behouden. Geen paniek bij de luierwissel met de Pampers Baby Sensitive billendoekjes.


Milde reiniging
Elke baby verdient een milde reiniging. Daarom zorgen Pampers Sensitive billendoekjes op de zachtst mogelijke manier voor de gevoelige huid van je baby. Ze hebben de unieke Soft Grip Texture van Pampers en zijn 15% dikker dan Pampers Fresh Clean billendoekjes. Hun gebalanceerde vochtigheid laat de huid schoner aanvoelen en helpt de natuurlijke pH-waarde te behouden. Daarnaast zorgt een eenvoudig te openen deksel voor snelle toegang en blijvend vochtige doekjes. Geen paniek bij de luierwissel met Pampers Sensitive billendoekjes.


Dermatologisch getest
De Pampers Sensitive billendoekjes bevatten geen parfum en zijn dermatologisch getest mild voor je baby’s delicate huidje.


Soft Grip Texture
De unieke Soft Grip Texture van Pampers zorgt voor een nog mildere reiniging.


Extra dik
De Pampers Sensitive billendoekjes zijn 15% dikker dan de Pampers Fresh Clean billendoekjes, ze helpen bij het reinigen terwijl ze mild zijn voor je baby’s huid.


Klinisch getest zachtheid
De Pampers Sensitive billendoekjes zijn klinisch getest zacht, zelfs voor een gevoelige huid.


Ze helpen de natuurlijke pH-waarde van de huid te behouden
De Pampers Sensitive billendoekjes houden de delicate huid van je baby gehydrateerd en gevoed.

 

 Levertijd:  

-

Pampers Sensitive Billendoekjes - 1008 Stuks Huidtype: Alle huidtypes
HuidtypeHuidtype: Alle huidtypes
Hypo-allergeenNee
PH-neutraalNee
Dermatologisch getestJa
Gewicht8 kg
Afmetingen inclusief verpakking (b x h x d)29 x 20,1 x 37 cm
Gewicht8 kg
Totaal aantal billendoekjes1008 stuk(s)Laat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst 

Gerelateerde producten