Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Pampers Sensitive - 1008 Stuks (18x56) - Babydoekjesvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €0. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Pampers Sensitive - 1008 Stuks (18x56) - Babydoekjes

Huidtype: Alle huidtypes

- 8001090030429

 

Huidtype: Alle huidtypes

Dermatologisch bewezen zacht voor de gevoelige huid.

Je unieke pasgeborene verdient een zachte reiniging. Daarom zorgen Pampers Sensitive babydoekjes op de zachtst mogelijke manier voor de gevoelige huid van je baby. Ze hebben de unieke Soft Grip Texture van Pampers en zijn 15% dikker dan Pampers Fresh Clean babydoekjes. Hun gebalanceerde vochtigheid laat de huid schoner aanvoelen en helpt de natuurlijke pH-waarde te behouden. Geen paniek bij de luierwissel met de Pampers Baby Sensitive babydoekjes.

• De unieke Soft Grip Texture van Pampers
• 15% dikker vs. Pampers Fresh Clean babydoekjes
• Klinisch bewezen zachtheid
• Helpt de natuurlijke pH-waarde van de huid te behouden

 

 Levertijd:  

-

Pampers Sensitive - 1008 Stuks (18x56) - Babydoekjes Huidtype: Alle huidtypes
HuidtypeHuidtype: Alle huidtypes
PH-neutraalJa
Dermatologisch getestJa
Gewicht8 kg
Afmetingen inclusief verpakking (b x h x d)29 x 20,1 x 37 cm
Gewicht8 kg
AlcoholvrijJa
Totaal aantal pakken billendoekjes18 verpakkingenLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst