Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Eclipsbril - 2 stuksvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €9.50. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Eclipsbril - 2 stuks

eclipsbrillen.nl - 7436936681601

 

Twee eclipsbrillen om veilig de zonsverduistering te bekijken. Deze brillen beschermen uw ogen optimaal tijdens het bekijken van de zonsverduistering. Perfect voor de zonsverduistering van 10 juni in Nederland.

Onze eclipsbrillen worden in de VS geproduceerd en zijn CE gekeurd en ISO gecertificeerd. De brillen zijn meerdere keren te gebruiken, mits onbeschadigd. Zo kunt u hem bewaren voor de volgende zonsverduistering, maar bijvoorbeeld ook om naar grote zonnevlekken te kijken.


*Levering per briefpost (PostNL / bpost) op de eerstvolgende werkdag. Wij kunnen helaas geen garantie bieden dat de postbode u ook daadwerkelijk op tijd zal bereiken.

GEBRUIKSAANWIJZING: Kinderen enkel onder begeleiding van een volwassene. Controleer de bril vooraf en gebruik de bril niet i.c.m. andere optische instrumenten. Zet eerst de bril op en zoek daarna de zon. Kijk max. 3 minuten achtereen. Niet gebruiken bij oogziekte of na oogoperatie.

WAARSCHUWING: Kijk nooit zonder de bril naar de zon, ook niet bij (gedeeltelijke) verduistering.

*EU Declaration of Conformity (Annex IX) CE Certification ISO Certification (Paper)

 

 Levertijd:   Uiterlijk 28 oktober in huis

9.50
(Exclusief €1,99 verzendkosten)

Eclipsbril - 2 stuks
Gewicht10 g
Verpakking breedte220 mm
Verpakking hoogte110 mm
Verpakking lengte5 mmLaat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst