Wat is dit voor site? Wij zoeken de goedkoopste boeken op internet. Pampers Sensitive Billendoekjes - 840 Stuksvonden we het goedkoopst op Bol.com voor €0. We hebben gezocht in nieuwe en tweedehands boeken. Rechtsonderaan de pagina kan je het boek direct bestellen via Bol .com.

Pampers Sensitive Billendoekjes - 840 Stuks

Huidtype: Gevoelige huid

- 4015400622109

 

Huidtype: Gevoelige huid

• De unieke pH-gebalanceerde formule helpt de gevoelige huid van je baby te beschermen tegen irritatie
• Zonder alcohol en parfum en klinisch getest milder dan katoen en water
• De billendoekjes zijn dermatologisch getest, geschikt voor gebruik vanaf de geboorte
• Sluiting zorgt ervoor dat de doekjes niet uitdrogen

Reinigt de huid mild en biedt de vertrouwde huidbescherming van Pampers

Je baby’s gevoelige huid verdient de vertrouwde huidbescherming van Pampers. Pampers Sensitive billendoekjes zijn klinisch getest milder dan reinigen met katoen en water. De unieke pH-gebalanceerde formule van Pampers helpt huidirritatie voorkomen doordat deze de natuurlijke pH-waarde van de huid bewaart. En omdat ze speciaal zijn ontworpen voor de gevoelige huid van je baby, bevatten de Pampers Sensitive billendoekjes geen parfum of alcohol. Pampers Sensitive billendoekjes zijn dermatologisch getest en geschikt voor gebruik vanaf de geboorte.


Milde reiniging
Elke baby verdient een milde reiniging. Daarom zorgen Pampers Sensitive billendoekjes op de zachtst mogelijke manier voor de gevoelige huid van je baby. Ze hebben de unieke Soft Grip Texture van Pampers en zijn 15% dikker dan Pampers Fresh Clean billendoekjes. Hun gebalanceerde vochtigheid laat de huid schoner aanvoelen en helpt de natuurlijke pH-waarde te behouden. Daarnaast zorgt een eenvoudig te openen deksel voor snelle toegang en blijvend vochtige doekjes. Geen paniek bij de luierwissel met Pampers Sensitive billendoekjes.


Dermatologisch getest
De Pampers Sensitive billendoekjes bevatten geen parfum en zijn dermatologisch getest mild voor je baby’s delicate huidje.


Soft Grip Texture
De unieke Soft Grip Texture van Pampers zorgt voor een nog mildere reiniging.


Extra dik
De Pampers Sensitive billendoekjes zijn 15% dikker dan de Pampers Fresh Clean billendoekjes, ze helpen bij het reinigen terwijl ze mild zijn voor je baby’s huid.


Klinisch getest zachtheid
De Pampers Sensitive billendoekjes zijn klinisch getest zacht, zelfs voor een gevoelige huid.


Ze helpen de natuurlijke pH-waarde van de huid te behouden
De Pampers Sensitive billendoekjes houden de delicate huid van je baby gehydrateerd en gevoed.

 

 Levertijd:  

-

Pampers Sensitive Billendoekjes - 840 Stuks Huidtype: Gevoelige huid
HuidtypeHuidtype: Gevoelige huid
Hypo-allergeenNee
PH-neutraalNee
Dermatologisch getestJa
Gewicht7,5 kg
Afmetingen inclusief verpakking (b x h x d)27,3 x 20,2 x 30,3 cm
Gewicht7,5 kg
Totaal aantal billendoekjes840 stuk(s)Laat hier je e-mail adres achter en de prijs die je voor het boek wil betalen. Wij laten je dan automatisch weten wanneer het boek voor jouw prijs beschikbaar is.  Bekijk alle opties  Afrekenen  Voeg toe aan lijst 

Gerelateerde producten